01 rolunk


FŐSZERKESZTŐ, LAPIGAZGATÓ

Balassa-Szökrönyös Éva

„Gyerekkorom óta szenvedélyesen rajongok a magazinokért. Tudtam, hogy életem meghatározó részei lesznek a betűk, a papír illata és képi világa. Édesanyám szárnyai alatt a divat, a belsőépítészet, és lakberendezés kreatív szakmai közegében szocializálódtam. Az esztétika iránti elhivatottság sejtszinten ivódott belém. Az Etalonhoz vezető utat Magyarország irányadó médiavállalatai által gondviselt, hazai-, és nemzetközi magazinok print-, és online útjain jártam be szerkesztő, újságíróként. Saját fejlesztésű kiadványunk azonban kétségtelenül egy megvalósult álom. Nem csupán azért, mert a maga nemében úttörő fölénnyel bír, de napról napra magam is több lehetek általa. Az Etalon számomra az a projekt, amelynek ritmusát a kreatív alkotó- és az operatív marketingmunka adja.”

02 rolunk


ÜGYVEZETŐ, TULAJDONOS

Balassa Zoltán

„Immáron 5 éves kiadói tapasztalattal a hátunk mögött joggal kijelenthetem, hogy az elmúlt években a hagyományos marketing-, és reklámstratégiák leáldoztak. A célcsoport figyelmét kizárólag innovatív szemléletű módszerekkel ragadhatjuk meg. Az ETALON magazin eredményessége e kreatív koncepciók kidolgozásában rejlik. A mi stratégiánk az értékes, releváns tartalomgyártásban és figyelmet generáló vizualitásban, valamint célcsoport orientált terjesztés hármas egységben gyökerezik. Az Etalon ügyvezetői megbízatása számomra személyes ügy, melyben a kiadói háttér komplex menedzselése, a hatékonyságnövelés, a fejlesztések, illetve kreatív ötletek kidolgozása együttesen viszik sikerre a magazint.”

barbi


ÜGYFÉLKAPCSOLATI REFERENS

Horváth Barbara

„12 évet töltöttem el a felszámolás területén, ez idő alatt rengeteg gazdasági tapasztalatot szereztem. A gazdálkodó szervezetek adóssági csődeljárásában való napi szintű munka azonban kétségtelenül nem túl hálás feladat, részben emiatt fogalmazódott meg bennem a pályaváltás gondolata. Kis időre átnyergeltem a humán erőforrás területére, ahol a munkavállalókkal és a munkáltatókkal való folyamatos kommunikáció megerősítette bennem a PR manager szakirányon végzett tanulmányaim fontosságát. A PR ugyanis a HR-től is elválaszthatatlan terület. A vállalati értékrend, gondolkodásmód, elsősorban a munkavállalókkal való bánásmód, a vállalat munkavállalói értékének kommunikálása egyaránt összekapcsolódnak egymással. A cégek marketing gyakorlatának és a piaci szereplők megismerésének kompetenciája mára az Etalon ügyfélkapcsolati feladatainak koordinálásában is szakmai előnnyé kovácsolódott. Úgy vélem az Etalon mind a helyi, mind a nemzetközi trendeket figyelembe vevő tartalmakat előállító úttörő médiaplatform, ezáltal pedig a regionálisan és országosan is meghatározó partnercégek márkaépítésének egyik fontos eszköze. Örömmel vagyok részese ennek a fantasztikus innovatív csapatnak."

d2


GRAFIKAI TERVEZŐ

Molnár Dóra

„A vizuális kommunikáció számomra rendkívül sajátságos önkifejezési forma, amely végtelen lehetőségeket kínál, legyen az egy művészien tipografált kiadvány, egy komoly mondanivalójú cégarculat, egy ötletes enteriőr, vagy egy sokat mesélő könyvillusztráció, netán egy inspiráló kortárs képzőművészeti alkotás. Soha nem volt kérdés a pályaválasztás. Szerencsés vagyok, mert lehetett egy kiváló szakmai példaképem, a szó klasszikus értelmében. A mértékadó esztétikai normákat pedig a rajz és a vizuális kultúra intézményes ismeretei adták. Az alkalmazott grafika modern eszközei által mára a vizuális közlés a lételememmé vált. Noha 5 éve ennek szolgálatában teszem a dolgom, az Etalon tulajdonképpen a jéghegy csúcsa, hiszen itt szabadon adoptálhatok a nemzetközi trendekből és egyéni alkotó erőmből, miközben igyekszem maximálisan eleget tenni a megrendelői igényeknek és felelősségvállalással vagyok azért, hogy minden eszközzel rájuk irányítsam a figyelmet. Hiszem, hogy az érték az eredetiségben rejlik!”

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat

             

 

 

_

 

Aktuális lapszámunk