TREND/

2021. December

 

A bakancsokat idén a Tutto bene Scarpe tervezői a végtelenbe és még tovább repítik. Nincs olyan összeállítás, aminek ne létezne stílusos, vagány megfelelője.

 

7 T 1

 

Light of Rockability

Gumírozott, fűzős, belebújós, lánccal, csattal, cipzárral forradalmasított verziók tarkítják nemcsak a fekete, de a natúr színű palettát is. Az öltözetben most oly népszerű bézs és barna szettekhez ugyanis toffifee, avar, mogyoró, karamell és púderes krémszínű árnyalatok is kombinálhatóak. A laza katonai lookot, a világos árnyalat pedig kétségtelenül barátságosabbá teszi, a vaskos talp és a finom bőr párosa ultramodern hatást kölcsönöz a Tutto Bene új bakancskollekcióinak, melyet a kényelem és vagányság vezérelve idén is must have darabbá tett. A szuper vagány összhatásért a velúrból és bézs bőrökből készült bakancsokat párosítsuk skótkockás, tweed, gyapjú és bundás részletekkel!

 

7 T 2


Fényszórókat fel!

Persze ragyogás nélkül sem kell maradnunk az év végére. Karakteres flitterek és robosztus csizmák találkozása hozza el a díszes glamourt. A hótaposók, és fűzős, magasított szárú bakancsok flitterekkel, szőrmékkel, kövekkel, strasszokkal vonják magukra a figyelmet. A szikrázó kedvenceinkbe bármelyik űrturista járatra felszállhatunk, de nem jönnek rosszul egy alpesi fesztiválon és egy kényelmesre hangolt ünnepi viselet esetében sem. Naná, hogy a Tutto üzleteiben tetőtől talpig flitterekbe borulhatunk.

 

Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva, Fotó: malenka

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat

             

 

 

_

 

Aktuális lapszámunk