ÚJDONSÁGOK/

2021. Szeptember-November

 

…az új 007-et

2020 áprilisa óta várja a világ, Daniel Craig utolsó Bond-filmjét, az idén ősszel végre mozikba kerülő „Nincs idő meghalni” –t . A sztori újra izgalmasnak ígérkezik; Bond otthagyta a titkosszolgálatot és élvezi az életet Jamaicán. Nyugalmának vége szakad, amikor felbukkan régi barátja, a CIA-s Felix Leiter, és a segítségét kéri. A cél egy elrabolt tudós megmentése, ám a küldetés a vártnál sokkal kockázatosabbnak bizonyul, s a 007-es egy új, veszélyes technológia birtokában lévő, titokzatos gonosztevő nyomába ered. Bemutató: 2021. szeptember 30.

 

uj1

 

 

…az új csúcsmobilt

A Samsung legújabb mobil innovációja az összecsukható Galaxy Z Flip3 5G letisztult és kompakt kialakítása mellett továbbfejlesztett kamerafunkciókkal és az egyszerű használatot segítő, megnövelt fedlapi kijelzővel és egyedülálló rejtett zsanérral érkezik. A Z Flip3 5G nemcsak időtálló és sokoldalú, hanem különleges színválasztékkal, elegáns kialakítással és prémium funkciókkal támogatja az önkifejezést. A készülékeket úgy tervezték, hogy a felhasználók az elérhető legjobb minőségben örökíthessék- és oszthassák meg a különleges pillanatokat.

 

 

uj2

 

…az új őszi trendeket

Vibráló, optmista árnyalatok, friss ropogós őszi trendek, puha anyagok, botanikus minták. Ezt hozzák el az új őszi mikro trendek. A csokoládé és bézs mellet uralkodnak a khaki, oliva, moha és mustár árnyalatok, marad velünk a finom púder menta és zsálya szín, a feketét pedig ezúttal a burgundi ébreszti téli álmából. Az őszi utcaképet a sportos fazonok, a futurisztikus elemek és a 70 –es évek sziluettjei rajzolják újra.

 

uj3

 

 

 

Fotó: Samsung, Zimmermann

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat

             

 

 

_

 

Aktuális lapszámunk