ETALON/ TREND

2020. 5. szám

 

Elsöprő lázadásra buzdít idei téli kollekciójával a Tutto Bene Scape, a kreativitás és önazonosság mámorító érzését hirdetve. Mert az élet túl rövid ahhoz, hogy egyhangú cipőkben éljük le!

 

14

 

A fűzők is színekbe borultak, mindemellett csatok, patentok, lakatok és cipzárak hirdetik a legújabb trendeket és űzik el az őszi egyhangúságot. A cipők nyelvén és szárán elhelyezett színes, csillogó kristályokkal kirakott organikus mintázatok pedig magukban hordozzák a finomságra, szépre való ösztönös igényünket. De azon se lepődjünk meg, ha egy miniatűr táskaelem tetszeleg legújabb kiszemelt lábbelink szárán.

 

Markáns kialakítású bakancsai szolgálják a bizonyítékot arra, hogy ha úgy kívánja az élet, a női lélek felébred csipkerózsika-álmából és harcos amazonként menetel előre a hétköznapok aknamezőin, akadályt nem ismerve. Ehhez az elhivatottsághoz szükség is lesz a vaskos, helyként pedig extrém platform talpak nyújtotta stabilitásra és a legjobb minőségű bőr strapabíróságára.

 

Mint apró harsonák, úgy hirdetik személyiségünket a lábbeliken fellelhető design elemek.

 

És ha menet közben mégis ellenállhatatlanul magával ragadna az ősz romantikája izzó narancs színeivel, engedjünk a csábításnak és dobjuk fel darkos megjelenésünket a legextrémebb árnyalatokban pompázó bundával, a hozzá passzoló szőrmók táskával. Mindezt fejeljük meg egy pihe-puha hajpánttal, hogy magabiztossággal felvértezve lépjünk a tettek mezejére!

 

Szöveg: Kiszely Noémi

Fotó: malenka

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat

             

 

 

_

 

Aktuális lapszámunk