ETALON/ TREND

2020. 3. szám

 

Idén nyáron nem mi utazunk a divathoz, hanem a divat utazik hoznánk. A Tutto Bene Scarpe legújabb mediterrán és egzotikus életérzést megelevenítő kollekciója, pálmafák árnyékát, fényűző naplementét, és homokos tengerpart érzetét csempészi a mindennapjainkba. Úgy süpped a lábunk az új darabok finom bőreibe, akár a tengerparti homok melegébe.

 

p1

 

p2

 

Pántos ruhák, maxiszoknyák, kötött topok, lezser sortok sokoldalú társai lesznek a Tutto Bene Scarpe nyári nagyágyúi. Friss hűvös kékek kollaborálnak egy lehelet naranccsal és a kedvenc bézsekkel, de főszerepet kap az okkersárga, a jó öreg arany és fahéj árnyalat is. Aki pedig hűvös metálban ragyogna, annak az idén is a fénykorát élő fehér-ezüst párosítás kínálkozik méltó társának. Persze a divat neutrális arcát a nude és földszínek mutatják, fonott és makramé táskákkal, velúrbőr textúrákkal és gyékénnyel díszített talprészekkel megmunkálva. A napkorongot idéző, kerek, rattan szütyők pedig idén egész biztosan kihagyhatatlan darabjai lesznek a megjelenésünknek.

 

p3

 

p4

 

Egyes modellek extra magas parafa talppal, mások diszkrét espadrilles fazonnal és laposabb jutatalppal kerültek kialakításra. Egy pár trendi papucsba nemcsak a strandra csattoghatunk, de egy hosszabb városnézéshez és a fülledt hétköznapokhoz is tökéletes társunk lesz. A pántos, lapos talpú szandálokkal karöltve könnyed stílusban gyűrhetjük le a kánikulát. A nyár esti grill partik pedig a hűsítő Aperolok mellett a magasított, szizál talppal megmunkált, hasított bőr platformok társaságában zárulhatnak. A teli talpak ezúttal is tarolnak, de egyúttal a kényelemről is gondoskodnak. Egy modellel azonban garantáltan nem érjük be az idei szezonban sem. A Tutto Bene Scarpe egész kollekciója ugyanis szerelem lesz első látásra.

 

Szöveg: Kiszely Noémi
Fotó: malenka

Aktuális lapszámunk