ETALON/ PORTRÉ

2020. 3. szám

 

Becker Vivien 2019-ben nyerte el a zalakarosi Kannavirág Királynő címét. Idén pedig a fürdőváros vele váltotta zöldre a lámpáját. Vivien különleges egzotikus szépsége bennünket is inspirált. Nem volt kérdés, hogy a MADE IN HUNGARY vezértémáját nem egy nemzetközi modellel, hanem az Ő arcával fémjelezzük. Mutatjuk a magyar szépséggel készült fotókat! Extra online tartalomként pedig olvasd el a vele készült interjúnkat!

 

304A9827 Edit Edit

 

Mesélj, kérlek magadról! Hol élsz? Mit tanulsz éppen?

21 éves vagyok, jelenleg gyógypedagógiai asszisztensnek tanulok. Vas megyében élek Tanakajd településen a családommal.

 

A Kannavirág királynő választásra készített bemutatkozó anyagodban azt írtad, hogy pszichológiával szeretnél foglalkozni és nagy álmod, hogy saját praxisod lehessen. Mi a helyzet- ezzel a tervvel?

A pszichológiai tanulmányi terveimet továbbra is szeretném megvalósítani, jelenleg a szakma előszobájában járok.

304A9887 Edit

 

Hogy jött az indíttatás, hogy jelentkezz a zalakarosi szépségversenyre?

A közösségi oldalon találtam, hogy lehetőség van a versenyre jelentkezni. Ahogy átfutott rajtam a gondolat, furcsa és egyben kellemes érzés kerített hatalmába. Éreztem, hogy ezt nem hagyhatom ki, és végül beigazolódott, hiszen a hirtelen ötlet mesésen zárult.

Milyen élmény volt a verseny a számodra? És milyen lehetőségeket hozott az életedbe a nyertes cím?

A verseny megnyerése elmondhatatlan örömöt, és egy életre szóló élményt adott számomra.

 

A2

Fotó: Malenka

Smink: Cseppánné Szántó Viktória - Vicart makeup

Haj: Laposa Edina

Ruha: IconaMit jelent számodra Zalakaros és a hazai turizmus kínálta lehetőségek?

A verseny által jobban megismerhettem Zalakarost, és talán mondhatom, hogy egy kicsit haza járok. Magyarország véleményem szerint egy kitűnő hely, ha valaki csodaszép helyeket szeretne meglátogatni, bebarangolni. Személyes kedvencem, amit idén nyáron tervezek felkeresni a Megyer-hegyi Tengerszem mely az Aggteleki Nemzeti Park területén található. Eddig csak képeken láttam, de így is ámulatba ejtő volt számomra. Izgatottan várom már milyen élmény lesz testközelből látni ezt a természet alkotta csodát.

 

Mit szeretsz csinálni szabadidődben?! 

Szívesen vagyok a természetben, és ha tehetem, sokat olvasok, de mindezek mellett kellemes időtöltés számomra a sportolás. Nagy szenvedélyem a futás és a kézilabda. Jelenleg az ikervári gyermekotthonban töltöm az időm nagy részét, mint gyermekfelügyelő. Itt speciális nevelési igényű gyermekekkel foglalkozok.


304A9986 Edit

 

Hogy érzeted magad a címlapfotózáson?
Fantasztikus élmény volt. A hangulat és a csapatmunka is felemelő tapasztalás volt számomra. Remélem, hogy az olvasóknak is elnyeri a tetszésüket a munkánk eredménye!


Tervben van még számodra, hogy a szépségiparban ténykedj, vagy más versenyekre is jelentkezz?
Szívesen tevékenykednék a jövőben is a szépségiparban, de hiszem, hogy a sors mindig úgy intézni a dolgokat, ahogy azoknak lennie kell.

 

Az interjút készítette: Balassa-Szökrönyös Éva

Aktuális lapszámunk