logo

ETALON/ KINT

2020. 3. szám

 

 

Ha már berendezkedtünk a #nyaraljitthon koncepcióhoz, íme 4 kerti élményelem, amivel a házi wellnesst tovább fokozhatjuk.

 

kert1

 

kert11

 

VIZES ÉLMÉNYEK

Ha idén szabadulnánk a nem túl esztétikus instant medencénktől, ruházzunk be egy örök wellness élményre. Az épített medencék számtalan, akár kisebb méretű verzióval is elhozzák a kerti nyaralás örömét. A kialakításukba érdemes vinnünk némi fantáziát. Tervezhetjük egy részüket sekélyre, így abba akár nyugágyastól is beleköltözhetünk. Az élvezeteket a masszírozó egység beépítésével fokozhatjuk. Azok akik medencét hely-, vagy budget hiány miatt nem ásatnának, sem kell, hogy üdítő nyári zápor élménye nélkül maradjanak. Idén nyáron óriási outdoor trendek lettek az épített trópusi esőztetők vagy olyan különleges gyártók termékei, akárcsak a Viteo, ahol a vízcseppek a talpunk alól „hullanak” felfelé. De a terasszal vagy balkonnal rendelkezők számára is van megoldás a hőségben való hűsölésre egy egy-, vagy akár többfejű párakapu beizzításával.

 

kert2

 

 

GRILLRE VELE!

Ahol az étel, ott az élet! Adjuk meg a módját és nyújtsunk varázslatos gasztronómiai élményt magunk és családunk örömére: a séf ezúttal egy professzionális kerti grill lesz. Ízlés és lehetőség szerint választható faszenes vagy gázzal működő kivitel, de a hagyományok szerelmesei parázsló faszénen is forgathatják az ételt. A tökéletes grill-élmény alapkövetelménye a kifogástalan minőségű, prémium kategóriájú grill berendezés – és ezt a Landmann pontosan tudja! Szemet gyönyörködtető modelljeik bármely kerti konyha ékei lesznek, melyek a felhasznált anyagok, a tervezés és a funkcionalitás tekintetében egyaránt megfelelnek legmagasabb elvárásainknak is.

 

kert4

 

JÁTÉKSZEREK

A gyerekek felhőtlen játékát kezdjük egy külön kis élménysziget kialakításával. A Vondom gyönyörű kivitelű, kreatív és kifejezetten a kertbe tervezett gyerekbútor kollekciója már megjelenésében is vidámságot kölcsönöz. Arról pedig hogy a nap végére minden apró kis energiabomba kellőképpen lefáradjon, a JungleGym minőségi és fantáziadús kerti játszóterei gondoskodnak. A stabilitásról a szabadalmaztatott vasalatok és masszív, telített fenyőből készült szerkezet gondoskodnak. Nekünk csupán annyi a dolgunk, hogy megálmodjuk a kertünk adottságaihoz és gyermekünk igényeihez legmegfelelőbb darabot. Csúszda, mászófal, hinta, de piaci stand vagy vonat is válhat a játszótérből a különböző modulok és kiegészítők segítségével. Az egyszerű, ábrákkal illusztrált szerelési útmutatónak köszönhetően pedig az összerakás számunkra is élvezetes gyerekjáték lesz!

 

 

kert8


LEBEGJ A FÖLD FELETT!

A legelhivatottabb kertibútor márkák– mint a Dendon vagy a Roberti -, megalkották a hintaágyak új generációját. A felakasztható hintákat, több személy relaxációjára tervezték. A többségében természetes anyagok felhasználásával készült dizájn darabok pihentetően ringatnak, emellett pedig megjelenésükkel színt visznek kertünk összképébe. Kuckózzunk be a párnák közé kedvenc könyvünkkel egy madárfészekre emlékeztető, fedett loungerbe, vagy válasszunk egy romantikus, textillel borított darabot és élvezzük, ahogy a fény átsejlik a laza szöveten. Az extraként szolgáló, beépített kisasztalon pedig csak egy karnyújtásnyira lesz tőlünk a jégkockáktól kongó limonádénk.

 

Szöveg: Kiszely Noémi

 

 

Aktuális lapszámunk