ETALON/ DESIGN

2020. 5. szám

 

Design összeállításunkban a szőnyegek és kárpitanyagok világába repítjük és két hangsúlyos színkombináció trendjeit mutatjuk meg Önöknek!

d1

 

Karakteres színek játéka, gyönyörű soft anyagok, és kiváló minőségű, finom matériák bontakoztatják ki az enteriőrökben rejlő új lehetőségeket. A terek újjászületnek, és egyedi atmoszférát kapnak egy-egy különleges kiegészítő által. Kárpitanyagok, szőnyegek és tapéták új generációja teszi lehetővé a természet, a művészet vagy a színek iránt érzett szenvedély megtestesülését. Ne féljünk az erős tónusoktól, hozzuk be az otthonunkba a mintákat, az ornamentális felületeket, a designer anyagtársításokat, a magas minőségű textileket és a kézzel szőtt szőnyegeket.

 

 

d2

Az új, hűvös szezonban a kékek és zöldek árnyalatai uralkodnak, melyek gyönyörűen házasíthatóak a pezsgő és a mézarany tónusokkal. Egyre inkább teret követelnek az otthonokba a merész grafikai tervezésű, korlátok nélküli alkotások, a gyönyörű absztraktminták, az antikolt hatás és a kézzel megmunkált darabok. Az őszi arculatváltáskor válasszunk olyan süppedős szőnyeget, mely túlmutat a klasszikus négyzeten és a kör formavilágát testesíti meg, hiszen ez szimbolizálja a napot, a földet, a holdat, és a teljességet!

 

Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva, Fotó: Rug’s Society

Aktuális lapszámunk