TREND/

2021. Szeptember-November

 

Az új szezon beköszöntével az első divatkellék, amivel újradefiniáljuk az őszi ruhatárunk, nyakunkba vesszük a dolgos borús, esős, szeles hétköznapokat, és boldogsághormonnal töltjük meg testünket nem más, mint egy ÚJ CIPŐ. A Tutto Bene Scarpe fazonjait újra a nőies, de kényelmes irányelvek alakították. Mutatjuk a kedvenc márkánk must –have darabjait:

 

tutto1

 

Szofisztikált bokacsizma

A Tutto Bene Scarpe új fazonjai élvonalában a finomra szabott, vékony cipőfűzővel a lábfejre és bokára igazítható casual lovaglómodellek sorakoznak. Az előszezon bázisszínei a fekete, avarbarna és nude bátor és karakteres részletekkel születtek újjá. A bokacsizma fazonok vékony talpra épülnek, jól társíthatóak üzleties szettekkel, ropogós fehér ingekkel, szűkre szabott nadrágokkal. Egyes fazonokon korongszerű részletek, másokon a talp élére vasalt fémes elemek, vagy markáns láncok jelzik az újragondolt részleteket.

 

A lakkbőr tökéletes vízlepergető egyben klasszikus és retrospektív kifejezése az őszi lábbeliknek.

 

tutto2

 

Díszes Loafer

Pár éve magabiztosan jellemzi a cipőtrendeket, bevezetésével számos márka maszkulin irányba vitte el cipőfazonjait. A szigorú hatást azonban a csatok, szegecsek és láncszerű díszítések oldják. Az irodában a merészebb loafereket kombináljuk monokróm árnyalatokkal, de a szabadidőben bátran bevállalhatjuk a colour blocking trendet is. Hordjuk bokavillanó nadrághosszokkal, sportos blézerekkel, kötött kardigánnal.

 

tutto3

 

Street style - Sneaker

A lazább urbánus összeállításokhoz elmaradhatatlan az ősziesített, bőrrel bélelt sneaker fazon. A fekete-fehér kontrasztjában domináló modellek közt találunk fűzős, lapos talpú verziót, de megjelentek a markánsabb talpkiképzéssel, a lábfejet cipzárral hangsúlyozó darabok is. Az évek óta kedvelt sneaker fazonokat boyfriend nadrág, viszkóz kabát és merész volumenű öltözetek kísérhetik, melyekkel szuperkényelmes szetteket alkothatunk a borús, hűvös napokon is.

 

A képen látható modellek megvásárolhatók a Tutto Bene Scarpe üzleteiben.

Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva,
Fotó: malenka

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat

             

 

 

_

 

Aktuális lapszámunk