logo2

 

 

 

ETALON/ZALAEGERSZEG SZÍNEI

2018.03.20.

 

Újabb országos étteremlánc nyitotta meg – immáron 40. - étterme kapuit a zalai megyeszékhelyen. Zalaegerszeg infrastrukturális fejlődésének egyik fontos momentuma a BURGER KING® franchise üzletének Balaton úti (egykori MOL benzinkút helyén) megnyitása, mely helyi viszonylatban is egyedülálló. A beruházás egyik különlegessége az autós kiszolgálás, mely nem csupán a zalaegerszegi, hanem az átmenő forgalom számára is remek lehetőséget kínál egy gyors étkezés lebonyolítására. Az új munkahelyek megteremtése mellett, működését tekintve környezetkímélő megoldások is szerepet kaptak az épület tervezésében. A kellemes belső kialakítású valamint a külső, parkosított környezetben kényelmesen fogyaszthatjuk el a prémium minőségű összetevőkből, különleges receptekből készült, tűzön grillezett ínyencségek és a – méltán népszerű - Whopper szendvics bármelyikét.

 

29468927 10211558824114356 6798942755805462528 o

 

Az ünnepélyes megnyitón Vigh László, országgyűlési képviselő elmondta: rendkívüli fejlődés vette kezdetét a városban, melyhez kapcsolódóan kiemelt igény mutatkozik az újabb szolgáltatóegységek létrehozása iránt a városban. - Nagyon nagy szerencsénk van, hogy Zalaegerszegen egy egyedülálló tesztpálya épül, hiszen amióta a beruházás megindult, a belvárosi szállodákban teltház van. Az elkövetkező időszak további fejlődést tartogat: az ideérkező mérnökök és kiszolgáló személyzet számára szállást, étkezési lehetőséget kell nyújtanunk. S itt kapcsolódik be a mai avatás apropója, hiszen azt gondolom, hogy egy megyeszékhelynek szüksége van olyan vendéglátóegységre, ahol gyorsan és kényelmesen étkezhetnek az itt élők és az ide érkezők.

 

29425341 10211558824354362 5138920939370577920 o

 


A BURGER KING® nem csupán egy étterem, hanem egy központi találkozóhely, ahol a baráti beszélgetések – finom hamburgerek mellett - elmélyülhetnek, ahol a rohanó világ lopott pillanatai - ízletes falatokkal fűszerezve – valósulhatnak meg. Az országos franchise 40. éttermének megnyitóján a város polgármestere, Balaicz Zoltán saját „burgerkinges” élményeiről is mesélt: - A másoddiplomám megszerzésének ideje alatt, Budapesten rendszeresen betértünk a közeli BURGER KING®- be. 2017 elején aztán bejelentkezett hozzám, a hivatalba egy Dara Zsolt nevű fiatalember, aki egy különleges fejlesztési tervről számolt be. A tárgyalás után egyértelmű volt számunkra a cég és a város közös együttműködése. Eltelt pár hónap és már itt állunk a megnyitó ünnepségen. A város gazdasági növekedése magával vonja BURGER KING® jelenlétének szükségességét, s reméljük, hogy a zalaegerszegiek is örömmel térnek majd be az étterembe.

 

BK Web WesternWhopper 500x540px


Dara Zsolt, a Fusion Zrt. fejlesztésért felelős ügyvezetője, zalaegerszegi születésűként szívügyének tekinti a beruházás sikerét: - Számomra hatalmas élmény, hogy itt lehetek, s átadhatjuk ezt az éttermet. A Burger King története 1954-ben kezdődött, az alapítók hittek a minőségben, s hogy mindezt elérhető áron kínálják. Burgereket szolgáltak fel kulturált, vonzó környezetben. Ez a mai napig így is maradt: a minőségből nem vagyunk hajlandóak engedni. Ma már 15.000 étterem található a világ különböző pontjain, körülbelül 300.000 munkatárssal. A mai napon a Burger King és a város történelme hivatalosan is összefonódik, s abban bízunk, hogy ez hosszú évtizedeken keresztül így is marad. A példátlan összefogást tökéletesen példázza, hogy elméletileg március 31-én nyitotta volna meg az étterem a kapuit, azonban jelezték felém, hogy március 20-án is megtarthatnánk a megnyitót. Azt hiszem, ez mindent elmond a szervezettségről és precizitásról.