logo2

 

 

 

 

ETALON/ TREND

2019. 7. szám

 

Csattanjanak az ostorok, dörrenjenek a puskák, mert megérkezett a Tutto Bene Scarpe vadiúj Vadnyugat kollekciója, a western csizmák Alfa generációja. Szerezzük be még ma kedvenc talpalávalónkat és csapjunk a lovak közé!

 

304A5461 Edit

 

A vadnyugati stílus rendre megmutatja arcát az aktuális trendekben. A western stílust megtestesítő klasszikus sziluett és csapott sarok pedig újra elmaradhatatlan tényezői lesznek az új őszi szezonnak. Válasszunk akár bokacsizmát, középmagas-szárú darabot, vagy egy igazán extravagáns hosszúszárút, farmerunk és kötött pulcsink garantáltan új megközelítést kap általuk.

 

304A5454 Edit

 

304A5402 Edit

 

A metál részletek térhódítása egészen a Vadnyugatig terjedt és kisebb-nagyobb méretű, ezüst, de főleg arany szegecsek sokaságában ölt testet, melyek követik és kiemelik a varrások, dekor rátétek vonalát, vagy önmaguk rajzolják ki azt. Mindemellett megjelennek koptatott, rusztikus hasított bőrrel kombinált aranyozott bőr applikációk.

 

A legnagyobb fenevadaknak készült észveszejtő pitonmintás darabok biztos nem maradnak észrevétlenek a lábakon. Nincs is szükség többre, mert a hüllőmintás darab már önmagában magas minőségű eleganciát és egyedi stílust sugall.

 

Aki viszont nem szeretne itt megállni, az választhat egy hivalkodó, már-már feltűnősködő, de mégis ízléses vörösen izzó darabot.

 

Fotó: Malenka, Szöveg: Kiszely Noémi