logo2

 

 

 

ETALON/ TREND

2019. 6. szám

 

Idén ősszel minden szempár a lábainkra szegeződik, a Tutto bene scarpe legfrissebb kollekciója ugyanis gondoskodik róla, hogy vagányán lépjünk be az új szezonba.

 

 

A 2019-es őszi - téli divatot cipőfronton főként a 80-90-és évek trendjei inspirálták, de egyes fazonok divatelemei a 70-es évekig is visszanyúlnak. Az egyik legszembetűnőbb eszköz a hatalmas logó használat cipőkön és ruhákon egyaránt. Míg pár éve a minimál márka jelzések, finom megoldások jellemezték a divatot, mára a tervezők szinte design elemként borítják be velük termékeiket.

 

40x19

 

Színek tekintetében hódít a fehér, mely egy friss, üde kissé futurisztikus hatást kölcsönöz a hidegebb hónapokban. Gyakori a fehér - fekete kontraszt - használat. Az idei őszi szezonban divat lesz a piros, a meleg barna tónusai, de a színek egyidejű alkalmazása / kavalkádja is izgalmassá teszi majd az összképünket. Mindazonáltal kedvelt a textúrák halmozása, hiszen egy - egy lábbelin megtalálható lesz a bőr, a textil, a neoprén és számos más izgalmas anyag együttes alkalmazása.

 

48x23

 

Marad a lakkbőr és a különböző merevebb / fényesebb vinyl anyagok használata is. Hódít az állatminta; kígyó, krokodil, párduc; emellett kimagaslóan trendi idén a fekete - fehér zebra csíkozás. Míg a ruhák az elegánsabb vonalat követik, a cipő divat egyre sportosabb, unisexebb irányt vesz.

 

32x48

 

30x45

 

Manapság az edzőcipők nemcsak a sporthoz kapcsolódnak, hiszen teljes mértékben beépültek a mindennapok öltözékébe. Ősszel sem lesz ez másként. De az elegánsabb vonal kedvelői sem maradnak parlagon. A cipőgyártók számos klasszikus fazonnal kedveskednek számukra is, némi csavarral. Ezek az extrák főleg az anyagokban, valamit a sarok megoldásokban rejlenek. Előtérbe kerülnek a tömzsibb, masszívabb sarokrészletekkel ellátott lábbelik, hegyes vagy éppen csapott orral. Emellett továbbra is divat marad a vastag, robusztus talp, különösképp a szinte zseléhatású áttetsző „lég talpak“.

 

Fotó: malenka