logo2

 

 

 

ETALON/ TREND

2019. 4. szám

 

Mezítláb a Playa Norte pálmafákkal szegélyezett tengerpartján, vagy Borneón egy szálloda medencéjében… Bárhol is adjuk, át magunkat a gondtan nyári örömöknek a tökéletes szabású fürdőruhák és strandkellékek elengedhetetlenek az önfeledt relaxáláshoz.

 

szahara

 

Minden év tartogat új trendeket a bikini-, és beachwear kollekciók terén. Idén a gyártók kínálatában toplistás helyen szerepelnek a szabadság érzetét nyújtó fazonok és természet közeli anyagok. Az afrikai szafari hangulatot idéző raffia, és lenvászon matériák, zebra és párduc printek a nyári alapruhatár elengedhetetlen fűszerei. A természetes anyagokat viseljük semleges homok színekkel és monokróm fekete-fehérrel társítva, ezáltal időtlen és elegáns hatást eredményezhetünk!

 

szahara2

 

Ami a szezon legapróbb ruhadarabjának trendjét illeti, kijelenthetjük, hogy a bikinidivat egyértelmű retrólázban ég. A ’80-as, ’90-es évek Baywatch-inspirálta szabásvonalai és az ’50-es évek magas derekú dekadens fazonjai jelölik az utat a napimádók számára. Az egyberészesek hódítóútja tovább folytatódik, ráadásul bodyként is viselhetjük őket. Idén pöttyösben, zebramintában és fahéjszínekben is süttethetjük magunkat. Az aszimmetrikus vállmegoldások, trükkös pántok és csomózások pedig a fülledt nyári kellékeink elmaradhatatlan elemei lesznek, ahogy a szalmatáskák, kalapok és szalmatalpú espadrillesek egyaránt.

 

Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva
Fotó: Tropic of C