logo2

 

 

 

ETALON/ TREND

2019. 3. szám

 

Akárcsak a római mitológia alakjait báj, kellem és kreativitás jellemzi a Tutto Bene scarpe legújabb hármasának modelljeit is. Mindannyian mások, de egy valami mégis közös bennük: hogy őket viselve mi magunk is az istennők nyomdokaiba léphetünk.

 

p1

 

Elegancia, biztos sarkakon

A kockasarok újra hódít! Elegáns és minimalista vonalak jellemzik ezeket a klasszikus darabokat, melyeket épp csak néhány pánt tart a lábon légies könnyedséggel. Választhatunk magunknak mustársárgát vagy királykéket, valamint itt sem maradhatnak el a fémes színek, melyek jelen esetben csipkézett mintával társulnak.

 

p2

 

 

Könnyed léptek, markáns talpon

 

A markánsabb telitalppal bíró szandálok vagány, trendi és fiatalos megjelenést kölcsönöznek viselőjének. Gigantikus méretű gyöngyök, feltűnő szegecsek és láncok díszítik ezeket az alapdarabokat, melyeknek minden urbánus nő cipősszekrényében ott a helyük.

 

p3

 

Papucs - az idei must have

 

A könnyed, bohém stílus szerelmesei ezentúl virágba borulva gyűjthetik be az elismerő pillantásokat. A többféle színben pompázó lábbeliket gazdagon díszítik háromdimenziós bőr applikációk, melyeket a csillogó dekor kövek tesznek még ellenállhatatlanabbá.

 

 

 

Szöveg: Kiszely Noémi
Fotó: Erdei Klárcsi - Malenka

A képen látható modellek megvásárolhatók a
Tutto Bene scarpe és a Trend Cipő üzleteiben