logo

ETALON/ TREND
2019. 2. szám április-május

 

Tavaly még felvettük a kesztyűt a Balenciaga kissé futurisztikus sneakers-eivel szemben, idén viszont a Tutto Bene scarpe kiütéssel küldött a padlóra minket legújabb surranóival. Olyannyira, hogy ma már a legnagyobb fashionista celebek elképzelni sem tudják az outfitjüket ezek nélkül a bajnok cipők nélkül!

 

304A5051

 

Titkuk az elképesztően változatos mintáikban, szín- és anyaghasználatukban rejlik. Bátran ötvöződik bennük a bőr és a szövet, de a főszerepet idén a metálos, fémes csillogású, hologrammos anyagok kapják. Ezek megjelenhetnek kisebb mennyiségben, kiegészítő betétként a cipőn, de akár prioritást is élvezhetnek.

 

primo 47

 

Már több szezonban is bebizonyosodott, hogy a leopárd minta nem csak a vadonban mutat jól! Fellelhetőek ezek az állati printek az olasz cipőgyártó kollekciójában is. Különlegességét ezúttal az élénk, merész színtársítások adják.

 

A hagyományos cipőfűzőket sok esetben virágmintás szatén megkötők váltják fel. Így a fűző átlépi csupán funkcionális mivoltát és a cipő elsőszámú díszítőelemévé avanzsál.


Szöveg: Kiszely Noémi
Fotó: Erdei Klárcsi - Malenka
A képen látható modellek megvásárolhatók a
Tutto Bene Scarpe és a Trend Cipő üzleteiben

 

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat