logo2

 

 

 

ETALON/ SZÉPSÉG
2018. 8. szám december

 

Bye bye 2018

 

Energetizáló, megújító erő, mely nemcsak a tökéletes megjelenés vonatkozásában, hanem a test maximális egyensúlyának létrehozásában vagy épp fenntartásában játszik fontos szerepet. Olyan plusz, ami
nélkül lehet ugyan, de nem érdemes élni. A kozmetikai iparág egyre inkább az egészségtudatosság húrján pendül, így egyre koncentráltabbak az ez irányú igények. A hévízi Rejuvena Esztétika Szalon két
alternatíva mentén tett javaslatot az Etalon magazin olvasóinak: miként vegyünk vissza a tempóból az év végén és hogyan indítsuk teljes erőbedobással az újesztendőt, hogy testünk és lelkünk is a lehető legoptimálisabban vegye fel a kesztyűt a XXI. század kihívásaival.

 

13x19


DECEMEBER- LASSULJ bele az ünnepekbe!

Plázákban végigtalpalt kimerítő órák, hosszas online szörfölés a mesteri receptekért, a vacsoracsata, vagy épp az aktuális nordic dekor hozzávalóinak beszerzése, a rég nem látott szeretteinkkel való találkozás naptárrendszerünkben menedzselt logisztikai bravúrja. Csak néhány pont a decemberi teendőinkből. Hiába pörögtünk ugyanis egész évben ezer százalékon, az adventi ráhangolódás gyanánt újabb stresszes hónap elé nézünk, és hogy ne álljunk ott a karácsonyfa előtt, akárcsak egy leharcolt amazon, ideje beismernünk, az idei menetrendbe be kell, hogy iktassunk egy jóleső lazítást az adventi topformáért.


MIVEL?

Fájdalommentes, kényeztető, hidratáló és arcfiatalító kezelésekkel, melyek professzionális kozmetikai gépekkel, csúcskozmetikumokkal kombinálva eredményezik a ragyogó megjelenést. S ha a tündöklés és kényeztetés érzését másnak is örömmel ajándékoznánk, megtehetjük ezt az ünnepek előtti fantasztikus kedvezményekkel. Néhány feledhetetlen, lopott óra segíti a ráhangolódást. A hévízi szalon mindenkire gondolt, így az áhított béke is elérkezhet az életünkbe.

 

Ezt próbáld ki!

Élj a kozmetikai ipar egyik áldásával, a rádiófrekvencia erejével, hogy a céges partin nyoma se látszódjon a túlóráknak és az edzőtermi órák elcsalásának. A testen átható elektromos áram tökéletesen formálja az alakodat, hiszen koncentráltan indít támadást a zsírsejtek ellen. S ha már a testedet formába hoztad, arcod kollagén termelését is könnyedén stimulálhatod ugyanezzel az eljárással, hogy tökéletes megjelenéssel reprezentálhass az ünnepi alkalmakkor.

 

ARTDECO- csábítás, extrákkal

A ragyogó piperére ebben az időszakban még nagyobb szükségünk lesz. Próbáljuk ki a német vezető márkát, melynek termékei tartósak és lenyűgöző textúrákban, valamint árnyalatokban kínálnak alternatívát a szépség hangsúlyozására. Az ARTDECO matt és csillogó palettái, könnyű alapozói, fátyolszerű fedői, intenzív spiráljai és irizáló lakkjai sok-sok extrázásra adnak lehetőséget, ami valljuk meg, minden év végi partin el fog kélni.
Energetizáló, megújító erő, mely nemcsak a tökéletes megjelenés vonatkozásában, hanem a test maximális egyensúlyának létrehozásában vagy épp fenntartásában játszik fontos szerepet. Olyan plusz, ami nélkül lehet ugyan, de nem érdemes élni. A kozmetikai iparág egyre inkább az egészségtudatosság húrján pendül, így egyre koncentráltabbak az ez irányú igények. A hévízi Rejuvena Esztétika Szalon két alternatíva mentén tett javaslatot az Etalon magazin olvasóinak: miként vegyünk vissza a tempóból az év végén és hogyan indítsuk teljes erőbedobással az újesztendőt, hogy testünk és lelkünk is a lehető legoptimálisabban vegye fel a kesztyűt a XXI. század kihívásaival.

 

GYERE 2019

 

JANUÁR- GYORSULJ FEL 2019-re? - Hiszen kőkemény ritmust követel az új év

Ha már újév, jönnek az új célok, új elképzelések, fogadalmak. Hajlamosak vagyunk a lehető legnagyobb gondolatokat ilyenkor megfogalmazni, elsősorban testünk, egészségünk megóvására teszünk határozott ígéretet. Az azonnali eredmény jegyében mindent bevetünk, hogy a karácsonyi bejgli nyomait eltüntessük.

 

MIVEL?

Nem csupán a külsőleg alkalmazott metódusokkal vehetjük fel a harcot, hanem a sejtekig hatoló mérgek „kiűzéséért” felelős étrend kiegészítőkkel, vagy egészen új és végre valóban hasznos egészségmegőrző diétaprogramokkal is. Élesszük hát újjá bőrünket, vitalizáljunk, töltsük fel a téli hónapok alatt megüresedett vitaminraktárainkat!


Ezt próbáld ki!

Első körben az év végi hajrá nyomait lesöprő vitalizáló, feszesítő Clinicare Exclusive Hidratáló kezelést, amely gyorssegély lesz a bőrnek, hogy egy merőben jobb kiadásban indulhassunk neki 2019-nek. Ám fontos, hogy ne csak a felszínen változzunk! Az egész testet feltérképező és célzott kezelési programot adó Magnetspace rávilágít az érzékeny pontokra. A kapott értékek tükrében máris személyre szabható a szépség-, és egészségprogram. A hévízi Rejuvena szalon 2018 őszétől TOMAN DIET pontként is működik, így a már eddig is szép számmal megtalálható testkezelő programokat, Tomán Szabina által fejlesztett fehérjediétán alapuló diétaprogram is kiegészíti. Ennek köszönhetően gyorsan és egészségesen tüntethető el a felesleges zsír a testünkről. A diéta könnyen a mindennapokba építhető, nem jár sanyargatással, sőt kifejezetten a kiegyensúlyozott táplálkozásra sarkall. És még csak nem is kell egymagunknak kísérleteznünk, a program alatt ugyanis szakértő segítséget kapunk, és rendszeres konzultációk során tűzhetjük ki az újabb és újabb célokat. A látványos eredmény belső stimulációval és professzionális krémekkel egészíthető ki, melyért Dr. NONA termékei vállalják a felelősséget. A különleges, egyedi készítésű készítmények alapja a kizárólag Holt-tengeri sóból nyert HALO-COMPLEX formula, mely 3 milliárd éves baktériumokat tartalmaz, s melyek gyógynövényekkel kombinálva óriási immunvédelmet nyújtanak. Biorobotként képesek arra, hogy normalizálják az optimális szintre testünk túlzott, vagy épp csökkentett működési mechanizmusát. A hévízi szalon tökéletes helyszíne a test teljes megújulásnak.


Szöveg: Kancsalné Takács Bernadett, Fotó: Fotolia