logo2

 

 

 

ETALON/ SZÉPSÉG

2018.6.szám szeptember

 

#BEBEAUTY
#REBOOTyourskin
#NEWSEASON


Az innovatív technológiák begyűrűzése a szépségipart sem hagyja érintetlenül, a legújabb szépségtrendek már nem a kívülről befelé ható bőrfiatalítást, mind inkább a belülről kifelé ható megoldásokat preferálják. Lejárt az agyonidealizált tökéletesség és kényszeres bőrmegújítás ideje. Lépjünk ki a hétköznapi szürkeségből, töltsük fel magunkat, jöjjenek az agresszív beavatkozásoktól mentes, hatékony kezelési trendek!

A hévízi Rejuvena Esztétika Szalon innovatív termékekre, személyre szabott, problémamegoldó metódusokra specializálódott. Mivel az új szépségideál az idei évben már korántsem a természetellenességről, sokkal inkább az egészséges, naturális megjelenésről szól, kíváncsiak voltunk, milyen komplex kezelésekkel tudjuk kívül-belül megteremteni testünk harmóniáját. Egy igazán izgalmas triumvirátusra bukkantunk…

 

Fotolia 145227063 XXL


SZUPERHÁRMASSÁG

A mozgásszegény életmód eredményeként a vér- és nyirokkeringés, ezzel egy időben pedig az anyagcsere is lelassul, melynek látványos jelei mutatkoznak a bőrfelszínen. Ehhez a minimális vízfogyasztás, a helytelen étrend és életvitel is nagymértékben hozzájárul, testünk pedig csak halad a rombolás útján. A nem kívánt tényezők sorát a stressz és a dohányzás is gyarapítja, további egészségügyi, hormonális betegségeket idézve elő, melyek jelenléte diagnosztika segítségével könnyen felderíthető. A mágneses biorezonancia állapotfelmérő berendezéssel tökéletes kép kapható a test státuszáról, a kapott értékek birtokában pedig célirányosan meghatározható a további kezelési metódus, a high-tech technológiák és az alkalmazni kívánt hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumok használata. E szuperhármasság eredményeképpen a vendégek esélyt kapnak egy lényegesen jobb minőségű élet megismerésére, hogy önbizalommal telve, hosszútávon megőrizzék egészséges küllemüket.


SZUPERGÉPEK

A természetes szépség, a bennünk rejlő esztétikai tartalmak felszínre kerüléséért rengeteget tehetünk, s kell is tennünk érte! A „szennyezett világ” testünkön hagyott nyomai ellen egyénre szabott kezelésekkel vehetjük fel a harcot, a professzionális megvalósulás pedig profi szakértelmet kíván. A szervezetre rakodó méreganyagok fojtogatásából azonban igenis létezik kiút: méregtelenítő, bőrmegújító kezelések alkalmazásával, melyek fókuszában az egészséges bőr állapotának megteremtése, visszaállítása áll. Az orvosi technológiák megjelenése a szépségiparban is ezt a célt szolgálja, hiszen manapság már olyan szupergépek kínálnak szabadalmaztatott orvosi programokat, melyek kényeztető opciókkal kombinálva üdítően hatnak szervezetünkre. A hévízi szalonban a - már-már biorobotnak tekinthető - géppark, az egészségbarát, kőolajmentes anyagok és a 100% természetes eredetű mikroorganizmusok alkalmazása hosszútávú megoldást nyújtanak mindenki számára. A világpiac legismertebb és már számtalan visszajelzéssel bizonyított esztétikai gépgyártóinak köszönhetően a mikrofókuszált-, a pulzáló ultrahang, a fényesztétika, a rádiófrekvencia, az elektromos kezelések, a gépi nyirokmasszázs, a mágneseses biorezonancia használatával biztonságosan és non-invazív módon tehetünk egészségünkért és bőrünk szépségéért.


SZUPERKEZELÉSEK

A bőr természetes öregedése visszafordíthatatlan folyamat. Az átalakulás első, apró jelei a mimikai ráncok kialakulása, az arcbőr sápadtsága, fakósága, a vízhiányos állapot, mind-mind megmutatkozik hámrétegünkön. A sejtek regenerálódási képessége csökken, a bőr textúrája, rugalmassága megváltozik, s fokozatos ereszkedésnek indul. A finom mimikai ráncok egyre erőteljesebb formát öltenek, egyre mélyebbé válnak, s ezzel együtt megjelennek az első öregségi foltok is. A kollagén és elasztinállomány mennyiségének csökkenése felgyorsítja a korosodási folyamatokat. Az életkorral együtt járó hormonváltozások szintén maradandó nyomokat hagynak a bőrön, az anyagcsere folyamatok lelassulnak, kiürülnek az enzim-raktárak, az ízületek erőteljes kopásnak indulnak. A szépségipar mindezekre speciális kezelési metódusokat kínál: az arc-, és test bőrének állapotán, tónusán, rugalmasságának javításával optimalizálhatóak a szervezet anyagcsere-folyamatai, fájdalommentes és biztonságos módon.

 

SZUPERKOZMETIKUMOK

A külső felszínen történő kezelések mellett komoly hangsúly helyeződik a belső harmónia, a szervezet egészséges állapotának fenntartására, melyhez a világszínvonalú Dr. Kadir termékek alkalmazásával járulhatunk hozzá. A 100%-ban természetes eredetű zöldségek és gyümölcsök feldolgozásából nyert, intenzív hatásfokú, selymes állagú csodakozmetikumok kőolajszármazékoktól mentesek, minden kor-, és bőrtípus esetében alkalmazhatók bármely bőrproblémára. Legyen szó dehidratált, töredezett, foltos, aknés vagy rosaceás, heges bőrről. Szerveink terhelését pedig belsőleg alkalmazott étrend kiegészítő termékekkel csökkenthetjük, így maximális eredményt érhetünk el, hiszen sejtszinttől kezdve vesszük kezünkbe az irányítást. Professzionális termékek, egészségbarát megoldások. Mindez Hévíz szívében a Rejuvena Esztétika Szalonban.

 

Szöveg: Kancsalné Takács Bernadett, Fotó: Fotolia