logo2

 

 

 

ETALON/ SZÉPSÉG
2017. 2. szám április


A 21. századi szépségipar okos technológiáját és intelligens hatóanyagait segítségül hívva végez célzott beavatkozásokat a bőr károsodásával szemben. Javul az arckontúr, fokozódik a rugalmasság, finomodnak a ráncok, és a már látható tüneteken túl, a kialakulófélben lévő bőrproblémák is orvoslásra kerülnek. A non-invazív eljárások mindezeken túl azt is lehetővé teszik, hogy kés nélkül fiatalodjunk, vagy szabaduljunk meg a felesleges zsírpárnáktól. De vajon elegendőek a csúcstechnika ragadozói, a test bonyolult folyamataihoz? A választ a hévíziRejuvena Esztétikai Központban kerestük!

 

rej1

 

A modern esztétikai központ páratlan világújdonságokat kínál, ahol fájdalommentes, gyors és látványos változások érhetőek el. Itt nincsenek hagyományos kozmetikai berendezések. Legyen szó az oxigént, vízpermetet, ultrahangot és elektromos áramot egyesítő kezelő géniuszról, vagy éppen a jövő koncepcióját megvalósító, sejtszinten ható izom-stimulációs technikákról, esetleg a kavitációt, vákuummal kombináló rádiófrekvenciás nagyágyúról, netán a nagy intenzitású fókuszált ultrahangról, vagy a zsírleszívás sebészet nélküli alternatíváját kínáló pulzáló fókuszált ultrahang eljárásról. Tulajdonképpen a szalon debütálása óta azon munkálkodik, hogy a teljes test visszataláljon, az akár 10 évvel fiatalabb és karcsúbb önmagához, sebészkés nélkül. A professzionális szépségszemlélet pedig még ezen is túlmutat.


A szépség nem létezik egészség nélkül!

„Az esztétikai központ megalapításával nem titkolt célunk volt, hogy meghonosítsuk a legmagasabb színvonalú, megbízható és non-invazív kezeléstechnológiákat egyesítő szépészeti gépparkot, ahol nemcsak a mechanizmus vagy az alkalmazott termékek kínálnak magas színvonalat, hanem az a komplex szemlélet is amellyel, a kezdetek óta dolgozunk. Mind az arc, mind a testkezeléseket megelőzően átfogóan monitorozzuk ugyanis a vendégek állapotát, hiszen minden ember más, és más. Nincsenek mindenkire ráhúzható szabályok, nincs két egyforma kezelési metódus. Figyelembe vesszük a vendégek teljes egészségi állapotát, feltérképezzük, milyen gyógyszereket szed éppen, milyen krónikus, vagy akut problémáik, milyen táplálkozási szokásaik, mozgásformáik vagy érzékenységeik vannak, és ezt követően állítjuk össze a személyre szabott szépségterápiát. Az elmúlt egy év tapasztalata azt mutatta, hiába vannak nálunk a világ élvonalbeli szépészeti eszközei, a belső folyamatok olyan kölcsönhatásba állnak a külső testi problémákkal, amelyekre még nagyobb figyelmet kell fordítanunk. Nem elegendő kívülről befelé dolgoznunk, legalább annyira fontos, belülről kifelé is munkálkodnunk. A test egészét befolyásoló tényezők, akárcsak a táplálkozás, a mozgás és a stressz, olyan jelentőségűek, amelyre nem is gondolnánk. Felismerésre és bizonyításra került, hogy ezek egytől-egyig megúszhatatlan lenyomatot hagynak a testen. A felhalmozott zsírréteg, vagy a legkülönfélébb bőrképzavarok egy bonyolult belső folyamat külső eredményei, amelyben minden, mindennel összefügg. Ezért az utóbbi hónapokban arra fektettük energiánkat, hogy a test külső kórképeit, mindinkább visszavezethessük a belső folyamatokra, majd a kettőt együtt, még komplexebb módon kezelhessük, a páratlanul látványos és hosszú távú eredmények érdekében.”- számol be Mátrai Gabriella a hévízi esztétikai központ tulajdonosa.

 

rej2

 

„Nem véletlen a szlogen: fiatalság- szépség-egészség. Ezek nem sima közhelyek, hanem elv és gyakorlat, ami a napi munkánkat meghatározza. Aki egészséges, az szép. Aki szép, az fiatalos és harmonikus. A belső harmónia, azaz, hogy ki mennyire van rendben önmagával, mennyire van a helyén az életben, hogy azon az úton halad-e, amin valóban járnia kellene, és hogy kezeli az előtte megjelenő akadályokat, minden szempontból meghatározza az egyén önmagához való viszonyát. A harmónia, ill. esetleges diszharmónia nyomot hagy a testen és a bőrön egyaránt. Ha a dolgok nem jó irányba tartanak, a sok lelki fájdalom utat enged a betegségnek, jönnek a gyógyszerek, műtétek. Megjelennek a ráncok, megváltozik a tartás és felborulnak a helyes élettani folyamatok, és megváltozik a testarány. A mi missziónk ennek a folyamatnak a visszafordítása. Éppen ezért a testi állapotokat a kezelések elején mágneses biorezonanciával is felmérjük, ennek alapján személyre szabott programot és a betegségek kezelését szolgáló, bioorganikus készítményeket is integráltuk a programba, így a bőrszépülés és az alakformálás egyidejűleg zajlik kívül és belül, mert mind a kötőszöveten, mind a sejtek szintjén egyszerre történik a lelki és testi takarítás.” – meséli a hévízi esztétikai központ megálmodója és tulajdonosa.

 

Induljon a méregtelenítés

Az alakformálási és bőrfiatalító programokat célszerű méregtelenítéssel indítani. Mindez nem valamiféle modern tavaszi klisé, sokkal inkább szükséges detoxikálás, amely segít megtisztítani attól a kb. 4 kilónyi méreganyagtól a testet, ami egy év alatt halmozódik fel egy átlag szervezetben. A méreganyagokat belső és külső frontvonalról is támadnunk kell. A belső nagytakarítás célja, hogy megszűnjön a belekben a vastag lerakódás, hiszen ez megakadályozza a tápanyagfelvételt, amely által a gyomor, és bél, szinkronban működik egymással. Ha a belekben sokat állomásozik az étel, vastag lerakódások képződnek, és a vitaminok kevésbé, vagy egyáltalán nem szívódnak fel.

 

rej3

 

„A belek átjárhatóságát a diéták és lébőjtkúrák mellett a Holt-tenger vízének egyedülállóságát mikrokapszulákba rejtő, ősi keleti receptúrával elállított Dr. Nona termékek is hozzásegítik, melyek tulajdonképpen a sejtszinten zajló nagytakarítást végzik és szabályozzák az anyagcserét. A belső munkával párhuzamosan kívülről termális, ultrahangos, mechanikus, lokális, kézi és gépi technológiák csúcsragadozói állnak rendelkezésre a méreganyagok stimulációjára, a zsírpárnák „gyilkolására” és a test körfogat csökkentésére! A tapasztalatok lenyűgözőek, a méregtelenítéssel megszűnik a bőrallergia, az ekcéma, nő az önértékelés, a kezelések pihentető ideje alatt helyrebillen a lelki béke. Az arcbőr üdébb lesz, a szürke, fáradt vonások eltűnnek, az arckontúr feszesedik. Ahogy a test megkönnyebbül, a lélek is szépül.” – avat be a tapasztalatokba szépségszakértőnk.

 

A hévízi esztétikai központ egyedi szépségcélokat fogalmaz meg vendégeinél, így aki számára a komplex méregtelenítő, zsírbontó program nem lenne elég, számtalan forradalmi problémamegoldó, anti-aging és ránctalanító megoldás közül is válogathat.

 

A vendégeink nem fogyókúráznak, hanem életmódot váltanak. Elkezdenek mozogni, sportolni, étrendet változtatnak. Így elmarad a szokásos jo-jo effektus, a vendég nem hízik vissza. A gépi kezelések hatásai, a hozzáadott termékek, melyek belülről tisztítanak, a megnövelt vízfogyasztás és a tudatosabb életminőség, megteszi együttes hatását. A megjavult életminőség, és a pozitív önértékelés, az élet egyéb területeink is változásokat garantál.


Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva, Fotó: Fotolia