logo2

 

 

 

ETALON/ SZÉPSÉG
2016. 6. szám december-január

 

… nyilvánvalóan nem bujkált volna a takaró alatt, nem vett volna fel „hájfelfogó-mamabugyit” randijára, mert tudta volna, hogy az Ultrashape Contour-al játszi könnyedséggel eltüntetheti a kis „röcögő hájait”.

Tegyük a szívünkre a kezünket, mert mindegyikünkben van egy adag Bridget. Nem, nem a súlyfeleslegre gondolok első körben. Hanem arra, hogy mindannyian a rohanó világ részeseiként hordozzuk magunkon a megfelelés kényszerét.

 

rej

 

Emancipált nőként a maximumra törekszünk a munkában, a párkapcsolatokban, és a megjelenésben is, súlyos időkorlátok mellett. Szaladunk a világgal, ezért elvárjuk, hogy minimum velünk párhuzamosan lépdeljen mellettünk. És ezt meg is teszi! Az arckrém velünk rohan, a smink kibír egy giga munkaidőt, tehát felvette a világ ritmusát, de az edzőterem egyelőre még mindig – alsóhangon – kétórás hadműveletet jelent, amire vagy egyáltalán nincs kapacitásunk, vagy nem tudjuk megfelelően végezni, így gyors eredményre sem számíthatunk, ezzel pedig jönnek a drasztikus gondolatok a zsírleszívásról, ami egy invazív, mondjuk ki, kőkemény műtéti beavatkozás. Ha műtét, akkor apró betűs rész: szövődmények. Az altatást inkább elő se hozzuk, a felépülési idő pedig erősen kontraproduktív az elvárással, hogy az alakformálásunk is velünk együtt rohanjon.

 

A rohanó nő, azonnali gyors eredményt szeretne, fájdalmak és szövődmények nélkül.
Erre kínálnak lehetőséget a 21. század csúcsmodern eszközei, akárcsak az UltraShape Contour, mely kétségtelenül újradefiniálja az orvosi esztétikai piacot, hiszen a végleges, non-invazív alakformáló a zsírleszívás sebészet nélküli alternatívája, a rémisztő műtét, bemetszés, szúrás, altatás, ergo hegesedés nélkül. Egy ilyen kezelésre érkezhetünk teljesen fáradtan is, nem kell órákat taposni, futni, majd erősíteni. Hiszen nincs más teendőnk, mint a három lépcsős kombinált terápiának alávetni magunkat, ha úgy tetszik, akár ebédidőben is.

 

A csúcsmodern technológia a szépségipar szolgálatban
Az UltraShape nem ismer lehetetlent, kiváltképpen, ha a kritikus területekről van szó (mint a comb, a has, vagy a deréktáj) lenyűgöző és hosszantartó eredményeket produkál. A legfontosabb, hogy teljes homogén zsírbontásról beszélhetünk. Miért is fontos ez? Nincsenek egyenetlenségek, nincsenek visszamaradt kráterek, tehát a kezelést követően testünk nem egy földrajz makett lesz.

Fókuszban a zsírszövet!
A fókuszált ultrahang csak a kötőszövetben lévő zsírt célozza meg, egy pontosan körülhatárolt mélységben és területen. A pulzáló ultrahangnak köszönhetően nem emelkedik a hőmérséklet, a szelektív mechanikai akusztikus energia azért felel, hogy csak és kizárólag a zsírsejtek pusztuljanak, a bőr, az erek, idegek és a kötőszövet egyéb elemei pedig érintetlenek maradjanak. Szóval a lényeg lényege, hogy mechanikai-, nem pedig hőhatással pusztítja a zsírsejteket.

Egy roppant fejlett biztonsági rendszer őrködik a testi épségünk felett, folyamatos ellenőrzés alatt tartva a kezelést. A rendszer valós-idejű képalkotó, 3D-s leképezést nyújt a test körvonalairól, garantálva a kezelési tervnek való pontos megfelelést a sima és egyenletes eredmények érdekében. Miért fontos ezt hangsúlyozni? A fentebb említett kráterek miatt. Hiszen a zsírleszívások jelentős hányadában alakulnak ki egyenetlen felszínek.

 

rej2

 

Ez most valami egészen más
Az ezzel a módszerrel lebontott zsír trigliceridjei és sejtmaradványai természetes módon, a szervezet fiziológiai és metabolikus folyamatai során ürülnek ki a szervezetből. Ez a folyamat pedig teljes egészében megegyezik a fogyás során vesztett zsír kezelésével. Klinikai vizsgálatok és független publikációk igazolják, hogy a felszabaduló trigliceridek nem halmozódnak fel a vérben vagy a májban.
A módszer nem csupán non-invazív, de egyfajta egészséges fogyást is eredményez. A normális vérkép és vizelet eredmények igazolják a zsírkiürülések biztonságosságát.

 

Mi már tudjuk!
Ki is próbáltuk Hévízen a Rejuvena Esztétika exkluzív szalonkörnyezetében, ahol valóban megállja a helyét a mottó, miszerint „ha a kozmetika kevés, és a plasztika túl sok”. Felmerülő, szkeptikus kérdésekre minden igényt kielégítő válaszokat kaptunk erről az amerikai-izraeli világranglistás gépről. Mit is tud ez a masina? Átlagosan 2 cm feleslegesnek ítélt zsírréteg eltűntetését a puha testrészekről, mint a comb, popsi, bricsesz, has, derék, csípő. A kezelést megelőzően orvosi vizsgálat és laboreredmény szükséges, ennek hátterét a Rejuvena Esztétika biztosítja. Az eljárás nem nevezhető fájdalmasnak, apró csipkelődő szúrásokat érezni mindössze, amit könnyedén el lehet viselni. A kezelés alatt nincs vágás, szúrás, duzzanat, potenciális gyulladás, égés, vagy lábadozási idő, azt követően pedig semmilyen nehézség nem érzékelhető a nap további részében. A kb. másfél órányi kezelési idő alatt 1000 lövés adható le maximálisan. Egyénenként változó, hogy kinél milyen gyorsan jelentkezik az eredmény, a has sok esetben már másnap jóval laposabb a korábbinál. Általában a zsírmennyiség kb. 20 nap alatt bomlik le a szervezetből, ennyi idő után biztonságosan ismételhető, vagy folytatható a kezelés, ha szükséges. Az eredmények térfogatban mérhetőek, 4-10 cm közötti körfogatvesztésről beszélhetünk 1000 lövés tekintetében, de ez a szám egyénenként változó és kizárólag a kezelt felületen mérhető, nem a teljes testfelületen. A kisebb korrekciókra 500 -as lövéskontingens kalkulálható, a kezelés ára mindkét megoldásra más, fix összeg. A minőségi eszköz évek óta a nemzetközi esztétikai kezelések ranglistáján első helyezettként áll a biztonságos és hatékony eredmények kapcsán.

 

Hajrá Lányok/Asszonyok! Szinte minimális ráfordítással, egészséges étrenddel, némi mozgást tartalmazó életvitel mellett ez az okos berendezés lehet a mi 21. századi harceszközünk, hogy kevesebb zsírral és feszesebb bőrrel rohanhassunk tovább a teendőink galaxisában.