logo2

 

 

 

ETALON/ OTTHON
2018. 8. szám december

 

Egy rossz éjszakai alvás könnyen rányomhatja bélyegét a napunkra, a teljesítőképességünkre, a hangulatunkra.
Ismerős? Egy-egy éjszaka még nem a világ, de mi van akkor, ha a rossz alvás rendszeressé válik? Tudta, hogy a minőségi alvásért Ön is sokat tehet? A pihentető alvás nem utópia
többé, sőt már ajándékba is adható!

 

441.jpg másolata

 

Sokan tanácstalanodunk el ezekben a napokban, hetekben: mi az a tökéletes ajándék, amellyel a legnagyobb örömet csempészhetjük az ünnepbe. Legyen szép, mégis praktikus, luxus minőségű, de elérhető áron, egészséget és kényelmet nyújtó, és persze az sem elhanyagolható igény: ha az ajándékozottnak eszébe jutunk róla, jó érzés kerítse hatalmába. Ellátogattunk a Kaschmir Gold® bemutatótermébe, hogy megismerkedhessünk a pihe-puha ágynemű-különlegességek világával, és tolmácsolhassuk a pihentető-, minőségi alvás élményét, melyet ezúttal a fa alá ajánlunk.

Kutatások bizonyítják, hogy az emberek jelentős hányada sajnos nincs tisztában azzal: mennyire fontos testünk regenerációja szempontjából a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás. Egészségünk megőrzése érdekében egy-egy hosszú nap fáradalmai, az időnkénti vagy folyamatos stressz, a napi munkahelyi-, magánéleti kihívások után igenis biztosítani kell testünknek azt a nyugalmi állapotot, amiben képes lesz maximálisan feltöltődni a következő nap eseményeire.

 

7H3A4420

 

PIHENTETŐ ALVÁS AJÁNDÉKBA
Manapság egyre divatosabb tárgyak helyett élményt ajándékozni jeles alkalmakra. Karácsonykor azonban „illik” inkább mégis valami kézzel foghatót a fa alá tenni. De miért ne lephetné meg idén szeretteit egyszerre mindkettővel?
Bár a napi gondoktól szinte lehetetlen megóvni hozzátartozóinkat, abban mégiscsak segíthetjük őket, hogy nehéz napjaik után olyan ágyban térjenek nyugovóra, mely kellőképpen ellazítja és megnyugtatja testüket-lelküket.
A lehető legjobb meglepetés, amit az idei karácsonyfa alá tehetünk az a törődés. Az egészséges életmódhoz hozzájáruló, minden kényelmi szempontnak maximálisan megfelelő Kaschmir Gold® ágyneművel a gondoskodás ajándékát nyújthatja szeretteinek a rohanó hétköznapokban.

 

7H3A4211.jpg másolata

 

VÁLASSZA AZ EREDETIT!
A Kaschmir Gold® kollekciók különlegessége az exkluzív anyag-összetétel és a csúcstechnológiás gyártási eljárás. Ennek a hazánkban egyedülálló kombinációnak köszönhetően, a legnemesebb merinó, kasmír vagy akár selyemszálból olyan természetes alapanyagú ágyneműk készülnek, melyek méltán megbecsült darabjai egy hálószobának. Akár az elegáns natúr kollekciókból, akár a modern, trendi garnitúrák közül választ, biztos lehet benne, hogy nevét minden este imába foglalja majd az ajándékozott. A Kaschmir Gold® termékek nagy előnye, hogy a hálószobát egyben „öltöztetik is”, hiszen huzat nélkül használva annak díszei is lehetnek. További érdekesség, hogy a Kaschmir Gold® termékek moshatóak, bár erre az anyag természeténél fogva csak ritkán van szükség. A 100%-ban természetes anti-allergén alapanyag még az érzékeny bőrű kisbabáknak is tökéletes választás.

 

7H3A4656.jpg másolata


A LEGKISEBBEK KÉNYELMÉÉRT
Sok szülő, nagyszülő tudja, milyen fontos biztosítani gyermekük, unokájuk fejlődéséhez a nyugodt, pihentető alvást. Nekik szintén a Kaschmir Gold® termékeket ajánljuk! Ha törekszik mindenből a legszebbet, legjobbat beszerezni szeme fényének, az ágynemű kiválasztásánál is legyen körültekintő!

Válasszunk természetes alapanyagból készült ágyneműket már a kezdetektől! A Kaschmir Gold® megbízható szakértelmében és 23 évnyi tapasztalatában nem csalódhatunk. A baby- és gyermekgarnitúrákat a gyártó úgy fejlesztette ki, hogy a kicsik komfortérzetét maximálisan szolgálja, így a pihe-puha anyag nemcsak hogy segít megnyugtatni a picit, de körbeöleli kis testét és biztosítja az egyenletes testhőmérsékletet: ügyelve arra, hogy nyáron ne izzadjon a gyermek, de télen se fázzon alatta. Ennek köszönhetően kevesebbszer riad fel éjszaka, reggel pedig ő is vidáman, kipihenten ébrednek majd. A termékcsalád darabjai egyaránt használhatók kiságyban vagy akár babakocsiban is, ráadásul – akár csak a felnőtt változatok – egyedi méretben is kérhetők.

Ajándékozzon emlékezetes karácsonyi ajándékot azoknak, akiket a legjobban szeret!


Szöveg: Zakály Viktória, Fotó: Kaschmir Gold