logo2

 

 

 

ETALON/ OTTHON
2017. 7. szám november

 

Minden év szeptemberében kiemelt figyelem övezi a Cersaie-t. „A Velünk Prémium Fürdőszoba szalonba az ügyfelek egy álommal jönnek be. Mi pedig – szaktudással és minőségi termékekkel – váltjuk valóra ezt az álmot.” – mondja Gőgös Gabriella, aki szakmai kötelességének érzi, hogy minden évben burkolat-szakértőjével, Szakályné Judittal menjen ki Bologna-ba. „A Cersaie olyan, mintha egy kottát olvasnánk. A különböző színű, mintájú és nagyságú burkolatok úgy öltöztetik a berendezett kiállítóteret, ahogy a hangok egy gyönyörű dallammá állnak össze. Olyan ihletforrás, amely egy egész évre inspirációt ad a 3D látványtervezéshez is.”

 

vel

FAP Brooklyn

 

Kicsi, nagy, legnagyobb

 

Az óriás lapok impozáns külsőt varázsolnak az enteriőrbe. Méretük a várakozásoknak megfelelően tovább nőtt. Az Impronta Mega burkolatcsaládjának 6 mm vastag tagjai már elérik a hihetetlen 160x320 cm-t. Az egyre többször csillogó felületű vagy mintát kapó metrocsempék mellett a mozaikok – pl. a FAP Brooklyn kollekciójában – kör vagy kicsi téglalap alakkal, többször fémes hatással hívják fel magukra a figyelmet. De ez évben reneszánszát éli a 20x20 cm-es falburkolat. Kifogástalanul áll neki a háromszög- és a trapézminta, merésszé teszi a csíkos, elegáns csillogással válik egy-egy kollekció gyönyörű dekorjává. A Sant’ Agostino Ritual családja választ ad minden igényre, hiszen válogathatunk a 20x20 cm-es patchwork vagy geometriai mintás dekorelemek csak úgy, mint a háromszögmintás metrocsempék között.

 

vel2

Novabell Imperial Venice

 

Csak természetesen

Idén szinte minden gyártónál megjelent a pompás terrazzo. A Novabell Imperial Venice burkolata kétség kívül fenséges. A famintás burkolatok árnyalataikban és erezetmintáikban egyre természetesebbek. A 180 cm hosszúságot elérő lapoknak köszönhetően nem kell lemondani a faparketták látványáról még a vizes helyiségekben sem. A pazar megjelenésű márvány mintás lapoknál a fényűző ónix-szín megjelenése és annak egyedi mintája, a megtestesült szépség maga.

 

vel1

Atlas Concorde Arkshade

 

Színes, csillogó vagy patchwork-minta 

A csempék mellett a 3D falburkolatokon is megjelentek az élénk színek. Az Atlas Concorde Arkshade kollekciójától szárnyra kap a fantázia. A játékos patchwork-minta is színeket öltött magára, mesébe illő a barna, szürke és kék egyidejű használata. Aki szereti a csillogást annak örömhír, hogy sok kollekcióban megjelentek az arannyal, ezüsttel gazdagított színek. Az érdekes fényjátékot adó 3D csempék számos új motívummal kápráztatnak el. Az Atlas Concorde 3D Wall Design kollekciója színekkel ötvözi a páratlan rajzolatú burkolatokat, terrazzo-, márvány- és fahatással teszi még izgalmasabbá a lapokat.

 

A Velünk Prémium Fürdőszoba szalonban hamarosan a legújabb kollekciók közül is válogathat.