logo2

 

 

 

ETALON/ LIFE STYLE

2019.07.11.

 

Zalakaros ikonikus virága a kannavirág, amelyből évről évre több mint 30.000 tő díszíti az virágos fürdővárost, ezért minden évben a kannavirág virágzásának idején kerül megrendezésre a fesztivál amelynek keretében egy fergeteges élő showban választ királynőt Zalakaros.

 

2. Szépségkirálynő az udvarhölgyekkel Drága DaniellaWéber Petra

Szépségkirálynő az udvarhölgyekkel (Drága Daniella, Becker Vivien, Wéber Petra)

 

 

Rekordszámban, több mint százan jelentkeztek a hetedik előválogatásra, amelyből egy előzsűri választotta ki a döntős lányokat, akik megmérethették magukat az élő show-ban.
Az egészség évének jegyében a szervezők nagy hangsúlyt fordítottak arra, hogy az aktív elemek, a sport, mint az egészségmegőrzés egyik eszköze visszaköszönjenek a showban, de a lányok értékelésénél is kiemelt szempont volt a fittség.

 

Már a verseny előtti napok is mozgalmasan teltek, hiszen a lányok idén is korábban érkeztek Zalakarosra. Ruhapróbákon, fotózásokon vettek részt, és begyakorolták a koreográfiákat, majd pénteken – az előző évekhez hasonlóan – a Zalakarosi Fürdőn vonultak fel a strandolók nem kis örömére, de az éppen zajló boksz gála keretében Erdei Zsolt “Madár” világbajnok ökölvívóval is találkozhattak.

 

Az élő show házigazdái Szabó-Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti voltak, a zsűri sorában helyet foglalt többek között Dudik Szonja, aki a versenyzők megjelenéséről is gondoskodott, Laky Zsuzsi Európa szépe, a Zalakarosi Fürdő egészség nagykövete, valamint Veréb Tamás színész, énekes, aki egy fergeteges zenei produkcióval is színesítette a show-t.

A hangulatot Szabó Dorottya látványos rúdtánc produkciója alapozta meg, az adrenalin fokozásáról pedig Hegedüs László és csapata gondoskodott egy ámulatba ejtő extrém kerékpáros bemutató keretében. A lányok három tourban – farmersortban, fürdőruhában és estélyiben – mutathatták meg bájaikat, a zsűri döntése alapján, a korona végül a Tanakajdról érkezett Becker Vivien fejére kerülhetett fel, így ő lett az idei Kannavirág Királynő, és ezzel egy évre a fürdőváros arca. Az első udvarhölgy és a közönségdíjas, a szokolyai Drága Daniella, a második udvarhölgy pedig a nagykanizsai Wéber Petra lett.

 

A zsűri tagjai voltak: Laky Zsuzsi- Európa szépe (2003) és a Zalakarosi Fürdő egészség nagykövete, Dudik Szonja – modell és divattervező, Balassa-Szökrönyös Éva, az Etalon magazin főszerkesztője, Keller Júlia 2018-as év Kannavirág Királynőválasztás győztese, Veréb Tamás színész, énekes és Jankovics Ferenc - a Yanko's Bike tulajdonosa.

 

A Kannavirág Királynőválasztás 2019 győztesének nyereményei:

100.000 forint készpénz a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. jóvoltából
Páros hétvége 2 fő részére, 3 nap / 2 éjszaka, félpanziós ellátással a MenDan Magic Spa & Wellnes Hotel****superior jóvoltából
100.000 Ft értékű fotózás Belényesi Alexandra divatfotós jóvoltából
Dudik Szonja által tervezett egyedi ruha – 40.000 Ft értékben
Egy igazán csajos kerékpár a Yanko’s Bike jóvoltából
30.000 Ft értékű szabadon felhasználható ajándékutalvány a Zalakarosi Fürdő szolgáltatásaira
A Kannavirág 2019 Szépségverseny győztese egy éven keresztül „Zalakaros arca” címet viseli,
Az Etalon magazin díja az idei Kannavirág győztese számára egy professzionálisan megszervezett címlap és divatanyag fotózás és exkluzív interjú.


Kannavirág Fesztivál képekben:

https://drive.google.com/drive/folders/1T63t22vOFiggSj5wx4Z_aOVjQsPVDbUy?usp=sharing

További információk:

https://zalakaros.hu/kannaviragkiralyno