logo2

 

 

 

ETALON/ LIFE STYLE

2019. 3. szám

 

Zalakaroson bőven akad programcsemege. Íme, a szezon esszenciái. Válogass kedvedre! www.zalakaros.hu

 

Figyelem: Május 1-én a zalakarosi strand is megnyitja kapuit, ahol az egész nyári szezonban rendezvények, őrült nagy bulik és sportesemények várják a legkülönbözőbb korosztályokat!
korosztályt! www.hellozalakaros.hu

 

k1

Majális

 

Majális Zalakaroson
2019. május 1.

Bár az idei majális – hétköznap lévén – sajnos rövidre sikerül, ez sem állhat a remek élmények útjába azok számára, akik e csodás napot Zalakaroson töltik. A kézműves kirakodóvásár és a borházak mellett ugyanis egy igazi, hagyományos májusfaállításnak is tanúi lehetnek az érdeklődők, melyhez jó hangulatú műsorával a BOTTAL FOGÓ táncegyüttes biztosítja a „talp alá valót”, az estnek pedig a Party Service Tánczenekar élőzenés bálja ad méltó befejezést.

 

ECO - Flúgos Futam Zalakaroson

2019. május 18.

Hagyományteremtő módon az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépészmérnöki Karával együttműködésben, a környezettudatosság jegyében kerül megrendezésre e nem midennapi verseny, ahol a résztvevők - elsősorban középiskolások - maguk építik meg a járműveket, amelyek kéz- vagy lábhajtással előállított energiát képesek átadni a hajtott kerékre vagy kerekekre. A kocsikat egy vezető tudja irányítani, ily módon kell a különböző megmérettetéseket teljesítenie. Őrült száguldás, móka és vidámság!

 

Pünkösdi Vigasságok
2019. június 8-9.

A pünkösdi hosszú hétvégén is fantasztikus programokkal várja Vendégeit Zalakaros! Szombat és vasárnap este élőzenés bál, pünkösdi kreatív foglalkozás, operett műsor és gyerekműsorok mellett megválasztásra kerül Zalakaros pünkösdi királya is. Akik pedig a kézműves mesterségekkel szeretnének ismerkedni, remek alkalmat találhatnak erre a kovács-, keramikus-, üvegfúvó- és rokkán fonás mesterség alapjait bemutató programokon.

 

k2

Nem Level Empire

 

MAPEI Tour de Zalakaros
2019. június 21-22-23.

Több mint 2 000 induló Magyarország kedvenc országúti és családi kerékpárversenyén. Tegye próbára Ön is kitartását a különböző távok valamelyikén a családitól egészen a profi szintig! A rendezvény 0. napján pedig fantasztikus könnyűzenei csemegékkel, a New Level Empire együttes koncertjével és DJ Shepherd-del a Szabadics Ride warm-up party-ja fokozza a remek hangulatot!

 

k3

MAPEI Tour de Zalakaros

 

k4

Kannavirág Királynőválasztás

 

Kannavirág Fesztivál
2019. július 5-6.

Zalakaros ikonikus virága, a Kannavirág, melynek virágzása idején kerül megrendezésre a fesztivál. Mindkét nap élő zenés bál és színes programok várják a kedves Vendégeket! A rendezvény fő programja a Kannavirág királynőválasztás, melynek alkalmával immáron 6. alkalommal kerül a királynői korona Zalakaros legszebb „virágszálának” fejére. Az est sztárfellépője Veréb Tamás, az élő show házigazdái Kulcsár Edina és férje, Csuti!

 

k5

Dér Heni

 

Zalakaros Város Napjai
2019. július 19-21.

Minden évben Anna naphoz kötődően kerül megrendezésre a Zalakaros Város Napjai programsorozat, melyen élő koncertek és tűzijáték szórakoztatja a vendégeket. A három napos rendezvényen az idei évben Dér Heni és a Madách Színház művészeiből összeállt Mézing zenekar, melyben fellép: Kecskés Tímea, Magyar Attila, Baronits Gábor.

 

Utcafesztivál
2019. augusztus 1-4.
Négy napon keresztül utcazenészek és utcaművészek lepik el Zalakaros központját, akik minden este szórakoztatják a vendégeket. A rendezvény ideje alatt kézműves kirakodóvásár és borházak várják az érdeklődőket!

 

k6

Kelemen Kabátban

 

XXII. Zalakarosi Bornapok
2019. augusztus 8-11.

A hagyományosan négy napos rendezvényen az állandó, helyi boros gazdák mellett helyet kapnak a rendezvényen egyéb környékbeli és Balaton-felvidéki bortermelők is. A rendezvény sztárfellépői: Kelemen Kabátban, Csepregi Éva, Csemer Boglárka Boggie és Szakonyi Milán lesznek!

 

Szent István napok
2019. augusztus 17-20.

A négy napos programsorozat minden napján élőzene, kirakodóvásár és borházak várják az ide látogatókat! Sztárfellépő a Takács Tamás Blues Band lesz s emellett egy különleges program, a Bud Spencer & Terence Hill Emlékzenekar tolmácsolásában kelnek életre a kedvenc filmekből jól ismert slágerek.

 

A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!