logo2

 

 

 

ETALON/ High Tech

 

A zene, a ritmus nap, mint nap jelen van életünkben. Gondoltad volna azonban pár évvel ezelőtt, hogy nem csak a nagyméretű hangszórókból szólhat tökéletesen a zene? Szerencsére a nagy fekete dobozok korszakán már túl vagyunk, a helyét átvették a dizájnbútorként is funkcionáló hangszórók, a fejhallgatók pedig trendi kiegészítőkké váltak. Most pedig a B&O PLAY hangszórói, fej- és fülhallgatói végre stílussá változtatják a zenehallgatást!

 

beoplaya9 2

 

A B&O PLAY beltéri hangszóróit a dizájn és zene szerelmeseinek tervezték. Letisztult, minimalista formájuk finoman illeszkedik a modern lakásokhoz. Hallgass rajta dzsesszt, popot vagy klasszikus zenét, a hangszórók minden stílusban tökéletes hangzást hoznak. A diófa vagy juharfa lábakon álló BeoPlay A9-es egypontos hangrendszer egy igazi modern klasszikus a legkorszerűbb hangtechnikával. A különböző színű textilborításokkal teljesen a saját igényedre szabhatod, és a dizájndíjas terméket bárhová teheted a lakásban. Állítsd a nappalidba, vagy akaszd a falra, és élvezd, ahogy a teret betöltik a dallamok!

 

beoplaya6

 

A BeoPlay A6 hangszóró a klasszikus sztereó hangzást ötvözi a legújabb technológiával. Az A6-tal láthatóvá teheted a zenét, és a telefonodra sincs szükséged ahhoz, hogy irányítsd. Simíts végig a kezeddel a készülék tetején, és máris megtelik a lakás minden szeglete ritmussal! A hangszóró Bluetooth-on keresztül kommunikál, így a kábeleket is elfelejtheted.

 

beolit 15 2

 

A Beolit 15 egy igazi energiabomba: a szolid, pasztellszín külső erős hangzást takar. Bluetooth-al könnyen és gyorsan tudod csatlakoztatni eszközödhöz, bárhol és bármikor lejátszhatod vele kedvenc számodat. Egy töltéssel 24 órát bír, a gombjai vagy a BeoPlay applikáció segítségével pedig könnyen változtathatsz a beállításain.

 

beoplaya2

 

A BeoPlay A2 hordozható hangszóró mozgásra ösztönöz. Arra tervezték, hogy magaddal vidd a zenét, bárhová is mész. Könnyű, vékony, valódi sztereó hangzásvilága pedig kiváló alapot ad minden partihoz – legyen az egy spontán házibuli, vagy egy nyári este a vízparton.

 

beoplayh2

 

A B&O PLAY fejhallgatói stílusosan keltik életre a zenét. A BeoPlay H2 fejhallgató minden részletében karakteres. Kiválóan illeszkedő hangszórói, flexibilis pántja, beépített mikrofonja és a vezetéken elhelyezett kezelőgombok lehetővé teszik, hogy mindig viseld, a zene pedig végigkísérjen egész napodon. Formáját és színeit úgy tervezték, hogy megtaláld velük egyéniségedet.

 

beoplayh6

 

Ha felteszed a BeoPlay H6 fejhallgatót, az első dolog, amit észlelsz, a báránybőr lágysága és a fület körbevevő puha memóriahab párna. A fejpánt marhabőrből készült, minél többet viseled, annál egyedibbé válik a mintázata, a fényes alumínium borításon pedig gyönyörűen játszik a fény. És legalább olyan tökéletesen szól, mint ahogy kinéz.

 

beoplayh8

 

A vezeték nélküli, aktív zajszűrős BeoPlay H8 fejhallgató prémium szintre emeli a zenehallgatást. Engedd szabadon érzéseidet, zárd ki a külvilágot, és mozdulj a zenére! Azt mondják ugyanis, a zene az érzelmek hangja. Fejezd hát ki vele önmagad! Érintsd meg a hangszórót, válts zeneszámot vagy állítsd a hangerőt egyetlen gyengéd érintéssel. A báránybőr párnák puhán és tökéletesen illeszkednek a füledre, a vezeték nélküli szabadság pedig teljesen rabul fog ejteni. Lépd át a korlátaidat, és táncolj szabadon bárhol!

 

beoplayh3

 

A BeoPlay H3-mal összeolvaszthatod a zenét a külvilággal, kialakításának köszönhetően pedig biztosan nem lesz gondod azzal, hogy összetekeredik a vezeték – akkor sem, ha a zsebedbe teszed. A stílusos, de diszkrét viselet híveinek készült a BeoPlay H3 ANC fülhallgató, amely aktív zajszűrőjével minimálisra csökkenti a külvilágból beszűrődő zajokat, hogy bárhol és bármikor részleteiben átélhesd a zenehallgatás élményét.

 

Forrás: Apcom Hungary Kft. / Fotó: Beoplay