logo2

 

 

 

ETALON/ HIGH TECH
2017. 2. szám április

 

Az 1925-ben Peter Bang és Svend Olufsen által alapított dán elektronikai cég mindig is a különleges designnal és innovatív formákkal rendelkező termékeivel hívta fel magára a figyelmet. Górcső alá vettük a vállalat legutóbb megjelent wireless termékeit. Egytől egyig prémium hangzás és anyaghasználat jellemzi a produktumokat.

 

B&O PLAY Beoplay H4 fejhallgató

Nem lehet másképp jellemezni, mint 235g elegancia és gyönyör. Nemes anyagok, bőr, aluminimum és acél találkozása a legeredetibb hangzással. A külalakban egyszerre köszönnek vissza az Art Deco és a modernkor stílusjegyei, de ha fokozni szeretnénk a fejhallgató dicsőítését, elmondhatjuk, hogy báránybőr borítású, memóriahabos fülpárnák szeretgetik fülcimpáinkat, amíg a hallójáratainkat kedvenc dalaink simogatják. A Beoplay H4 Bluetooth 4.2 szabványt használja, így csatlakozik okoskütyüinkhez, amelyekből tíz darabot tud megjegyezni. A gyártó egy teljes töltéssel 19 óra lejátszási időt ígér, de a hagyományos 3,5-ös Jack-Jack kábel bármikor kisegíthet minket egy merülős helyzetből. A passzív zajszűrő technológiájának köszönhetően a Beoplay H4 kizárja a külvilág zaját, meghagyva a zene és a hallgató közti kapcsolatot, és környezetünk sem érzékel semmi féle – a fejhallgatónk alól – kiszűrődő zajt.

 

beo3

beo4

 

B&O Beolit 17

Olyan, mintha a nagyszüleink táskarádióját gondolták volna újra prémium anyaghasználattal. Dimenzióit tekintve 23 x 18,9 x 13,5 cm, ehhez párosul 2,7 kg. Két színben elérhető a „Natural” egy alumínium színű dobozka bézs marhabőr csuklópánttal (ha lehet annak nevezni), illetve a „Stone grey”, ugyan ez, csak pepitában, pardon feketében, fekete bőrpánttal. A gyártó 24 órás üzemidőt ígér, a 2200 mAh akkumulátornak köszönhetően. Mint az előzőleg említett modellek, a Beolit 17 is Bluetooth 4.2-vel kommunikál az okoseszközeinkkel. True360 hangzásnak köszönhetően bármilyen szögből is hallgassuk a Beolitünket, mindig ugyanazt a hangzást kapjuk vissza.

 

beo2

 

 

beo

 

Bővebb információ: www.beostore42.huwww.beoplay.com