logo2

 

 

 

ETALON/ HIGH TECH
2017. 2. szám április

 

Nem is olyan rég, még abban leltük örömünket, hogy a walkmanünk helyett discmant csíptethettünk a nadrágunkra, és az sem zavart, ha a fejhallgatónk kábele úgy összegabalyodott, hogy nagyobb eséllyel raktunk ki egy Rubik kockát, mintsem azt kibogoztuk volna. Manapság pedig imába foglaljuk azon gyártók nevét, akik wireless hangszórókkal és fejhallgatókkal teszik számunkra a zenehallgatást még nagyobb élménnyé.

 

Venz A1

Ezzel a WiFi-n kommunikáló audió vevőegységgel, könnyedén vezeték nélkülivé varázsolhatóak RCA, vagy audió kábeles hangfalaink. Így pedig könnyedén szólaltathatjuk meg okos eszközeinket akár a régi HiFi-nk hangszóróiból is.

 

for

 

Conceptronic

A manapság divatos Bluetooth hangszórók nem csak a helyi járatokon önjelölt rádiósként működő tinédzserek játékszerei, hanem otthonunk fontos részét képezik. A repertoár 2W-tól egészen 30W-ig terjed. A Conceptronic hordozható hangszórója például 25W-os teljesítménnyel bír, és ha épp nem Bluetooth-on szeretnénk ráküldeni hangfájljainkat, van benne kártya- és USB olvasó, valamint FM rádió is.

 

for2

 

Logitech 2.1 és 5.1

Ha valaki a hagyományos hangfalakat preferálja, az ő figyelmébe alánjuk a 60W –os teljesítménnyel bíró Logitech (Z533) 2.1 letisztult, elegáns hangfalrendszerét. A surround hangzás szerelmesei pedig, imádni fogják a gyártó Z906-os 5.1 hangszóróját. A hangélményt a THX® minősítés garantálja. A szett komplett teljesítménye 500W. Rendelkezik 3,5-ös Jack- valamint RCA és koaxális bemenetekkel is. Tökéletes házimozi élményt nyújt 4-1-1 arányban elosztva a szobánkban.

 

for3