logo2

 

 

 

ETALON/ HIGH TECH

 

Szeretünk főzni, lelkesen követjük a gasztroblogokat, és igyekszünk ellesni a főzőműsorok séfjeinek trükkjeit. A közösségi oldalakon örömmel posztoljuk az ínycsiklandó, házilag készült ételeink fotóit. Az új Electrolux Expressionist robotgépet pedig egyértelműen nekünk találták ki: nekünk, akik szívesen és gyakran főzünk, nem félünk kipróbálni új recepteket, és konyhai eszközeinktől azt várjuk, hogy mindenben segítsenek.

 

e

 

Sütés, főzés közben sokféle eszközt használunk. Néhányuk, mint a sütő vagy a főzőlap értelemszerűen kéznél van. De mondjuk egy torta előkészítéséhez már elő kell venni a robotgépet, meg a darálót, meg többféle tálkát, amik valahol el vannak süllyesztve a szekrényben. És aztán türelmesen állhatunk a konyhapult mellett, amíg elég lágy lesz a krém, vagy elég kemény a tojáshab. Lehet ezt egyszerűbben, hatékonyabban is! Az Expressionist robotgép gyúr, dagaszt, kever, aprít, darál, habot ver, sőt tésztát is nyújt – az előkészítéstől egészen a megvalósításig mindenben a segítségünkre van. Nem kell ott állni mellette, amíg felveri a habot, és nem kell elpakolni a szekrénybe, mert letisztult dizájnjával mindig ott csillog a konyhapulton, és alkotásra inspirál.

Könnyű vajas krémet vagy lágy piskótát készítünk, esetleg házi pizzával lepjük meg a családot? A multifunkciós robotgép hagyományos és lapos habverőivel mindent tökéletesre kever. Dagasztókarját úgy alakították ki, hogy egyenletesen dolgozza el a tésztát, az ne csak forogjon a karon, és ne tudjon kiemelkedni a tálból. Külön megvásárolható extra tartozékaival pedig húst darál, zöldségeket aprít, tésztát nyújt, sőt akár spagetti tésztát is vág. Tíz sebességfokozata minden művelethez ideális.

Legyen szó a sütés-főzés bármelyik részéről, a keverőfejeket egy pattintással cserélhetjük, így gyorsan és könnyedén haladhatunk egyik lépésről a másikra. Két 5,7 literes keverőtáljával pedig még a nagy családi ünnepi ebédek sem hoznak többé zavarba senkit.

 

kuchynsky robot electrolux ekm7300 assistent

 

Az Electrolux Expressionist konyhai robotgép az alábbi modellváltozatban érhető el a műszaki szakkereskedésekben:
- EKM7300

 

További információért látogassa meg a http://group.electrolux.com weboldalt.