logo2

 

 

 

ETALON/HIGH TECH

Megérkezett Magyarországra a CES 2016-on bemutatott legújabb Fitbit Blaze fitneszóra és Fitbit Alta fitneszkarkötő. Az okos aktivitásmérők készen állnak arra, hogy mozgásra motiváljanak, és segítsenek az életmódváltásban. A fitneszóra és fitneszkarkötő funkcióit és dizájnját tökéletesítették, hogy viselésükkel egyszerre lehess stílusos és egészséges a mindennapokban!

 

alta2

 

 

Stílus és önkifejezés
A Fitbit Blaze-t azoknak tervezték, akik a környezetükben mindenre kihívásként tekintenek. A színes érintőkijelzős okos fitneszóra egész nap veled van, és veled együtt megannyi helyzetben helytáll. A nap minden percében figyeli tested működését. Automatikusan felismeri a végzett mozgásformát, legyen szó futásról, biciklizésről vagy zumbáról, számolja a lépéseidet, és figyeli az alvásod minőségét. Okostelefonod GPS-én keresztül térképpel szinkronizálva útvonalat rajzol a futásodról, az óra pedig pontos statisztikát ad a megtett távról és időről. PurePulse technológiája folyamatosan méri a pulzusodat, az applikáción keresztül pedig könnyen áttekinthető grafikonokon tudod megfigyelni tested működését. A Blaze minden élethelyzethez igazodik. A különféle cserélhető szíjakkal és óraszámlapokkal saját ízlésedre formálhatod, így viselheted a reggeli edzéshez, a délutáni tárgyaláshoz és az esti vacsorához is.

 

Személyi edző a karodon
A Fitbit egyik újításának köszönhetően a Blaze-el egy igazi virtuális személyi edzőt is kapsz. Az óra képernyőjét megérintve válassz ki egy FitStar gyakorlatot, majd végezd el a kijelzőn megjelenő lépések szerint. Instant edzéstippek a csuklódon, és még a telefonodat sem kell elővenned! Ahogy a zeneváltáshoz sem! A bejövő üzeneteidről, hívásaidról, naptárbejegyzéseidről pedig értesítést kapsz a fitneszórádra is.
Tudtad, hogy a motivációt a csuklódon is viselheted?
Az új, egyedivé alakítható Fitbit Alta fitnesz karkötőt azoknak találták ki, akik hajlamosak órákon át belefeledkezni a munkájukba. Állítsd be rajta a mozgásemlékeztetőt, és maradj mozgásban egész nap! Telefonoddal szinkronizálva az applikáción keresztül láthatod, a munkaóráid során hányszor sikerült megmozgatni magad. Az új Alta automatikusan felismeri a végzett testmozgást, és magától rögzíti edzésed adatait. Kövesd, mennyit lépsz, hány kalóriát égetsz el, a karkötő pedig együtt „örül” majd veled, ha sikerül elérni a kitűzött célokat. Telefonoddal szinkronizálva LED kijelzője érintésre megmutatja, mennyit mozogtál a nap folyamán, és jelzi az okostelefonodra érkezett üzeneteket is. Monitorozza az alvásod, reggel pedig lágy vibrálással ébreszt az új napra.

 

Légy fitt a saját stílusodban!
A sportosságért cserébe nem kell lemondanod a divatról sem. A fittség ugyanis trendi, ehhez pedig stílusos kiegészítő illik! A Blaze és Alta karpántjai testreszabhatók, a nap folyamán akár többször is pillanatok alatt, könnyen cserélheted. Számlapjukat is több változat közül beállíthatod a neked leginkább tetszőre Az új Fitbit Blaze az aktivitásfigyelő és az okosóra sportosan elegáns ötvözete, amelyet szilikon, bőr vagy fém szíjjal is viselhetsz. A Fitbit Alta karkötője is többféle színben és változatban kapható, így egész biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illőt. Aktivitásfigyelő még soha nem nézett ki ennyire jól!

 

 

alta1

 

 

Fitbit Alta
Imádod a nyári színkavalkádot? A tenger türkiz színét, a virágok tarka színjátékát vagy a fű megannyi zöld árnyalatát? Akkor imádni fogod az új Fitbit Alta fitneszkarkötőt is! Az okos kis eszköz nem csak abban segít neked, hogy minden nap mozogj, de veled együtt örül, ha sikerül elérni a kitűzött célokat, LED kijelzője pedig érintésre megmutatja, hogy mennyire voltál aktív. Az Alta szinkronizál a telefonoddal, így könnyen követheted fejlődésed, vezethetsz étkezési naplót vagy megnézheted, mennyire volt pihentető az alvásod. Természetesen a sportosságért cserébe nem kell lemondanod a divatról sem! A Fitbit Alta karpántja ugyanis testre szabható, a nap folyamán akár többször is pillanatok alatt, könnyen cserélheted. A többféle szín és változat közül egész biztosan megtalálod a stílusodhoz leginkább illőt. Legyél Te is részese a nyári színpompának!

 

További információ: fitbit.com