logo

2019. 7. szám

 

A 30 az új 20, és a 40 az új 30, már ami a házasságkötésre készülő nők korát illeti. Mint minden, némiképp ez is kitolódott és a modern ara egyre tudatosabban és elszántabban szeretne tökéletes formába lendülni a nagy napra. Az egyszeri kozmetikus, fodrász és körmös már rég nem elég a nagy fellépés előtt. Komplex programra van szükség, hogy a hegek halványodjanak, a szövetek oxigénhez jussanak, a felesleges kilók olvadjanak, a ráncok töltődjenek, az idomok feszesedjenek, a lélek pedig töltekezzen. Lássuk a menetet, amelyet esküvő nélkül is kipróbálhatunk!

victorias secret

6 hónappal az esküvő előtt

• Mindenekelőtt indítsunk egy teljes körű Biorezonanciás állapotfelméréssel– hogy a szépség és egészségkezelésekkel ne lövöldözzünk vaktában, hanem személyre szabott „tunningot” kaphassunk. A felmérés ugyanis arra fókuszál, hogy mi az, ami hiányként szerepel a szervezetben. A hiányállapot rendbetételéhez otthon szedhető termékajánlás és egyénre szabott testkezelés következik. Ennek köszönhetően a bőr feszesebb lesz, egészségesebb színű, jobban alszunk, önértékelésünk nő és fizikai közérzetünk jelentősen javul.

• Jelentkezzünk be fogorvosunkhoz, hiszen az önfeledt boldogság és a lebilincselő mosoly kéz a kézben jár a nagy napon. A „do it yourself” módszerét hagyjuk meg a sajátkezű köszönetajándék gyártására, és a kozmetikai fogfehérítést bízzuk a profikra. Az esztétikai fogászat nem ismer lehetetlent! Ám fontos, hogy elsőként a rejtett problémákat orvosolja, a fog egészségére, a fogzománc és fogínybetegségekre, a mosolyvonalba eső fogpótlásokra, végül a mosoly korrekciójára fókuszálva.

 

3 hónappal az esküvő előtt

• Fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrükben, ezért még időben szabaduljunk meg a méreganyagoktól, a testet tisztító és karcsúsító kombinált kezelésekkel, akárcsak a rádiófrekvenciás, kavitációs és vákumos eljárás. Időszakos, vagy heti ismétléssel eltávolíthatjuk a szervezetben levő testidegen anyagokat, lerakódásokat és mindazt, ami miatt az esetleges indokolatlan fáradtságérzet is kialakult. Hatására a szervezet tűrőképessége jelentősen javul, a körtérfogat és némi súlyfelesleg is egyidejűleg csökken, az immunvédelem rendkívüli módon erősödik és az általános egészségi állapot is gyorsan javul.

• Akit érint a narancsbőr okozta karfioljelenség, bevetheti az elektródás bőrfeszesítő eljárás, az aromaterápiás fáslizás és a gépi nyirokmasszázs ütős kombinációját. A tökéletes eredményt egy 8 hetes program keretében heti 1 alkalommal végzett kezeléssel érhetjük el. Ezzel feszes és formás combokat és popsit eredményezve.

• A kilóktól a megfelelő időben elkezdett fehérjediéta is segít megszabadulni. A méltán híres és hatékony TOMAN DIET programmal egy hónap alatt akár 4-5 kg mínusz súlyvesztést is eredményezhetünk, így 3-4 héttel az utolsó ruhapróba előtt már optimális lesz a súlyunk.

 

2 hónappal az esküvő előtt

• Ha a testképünk még az előzőek ellenére sem kompatibilis az álomruhával, egy gigantikus zsírolvasztó kezelés-kommandót is bevethetjük. A végleges zsírbontás és testkorrekció ugyanis ma már elérhető a feszes testkontúrt eredményező Ultrashape programmal, ami a zsírleszívás műtét nélküli alternatíváját kínálja, és amellyel végső csapást mérhetünk a kiálló bricsesz, a hátsónkon felhalmoztt felesleg, vagy a szélesebb haskörfogat ellen. Ezek mindegyike lényegében– 21 nap után köddé válik.

• Ezzel párhuzamosan ideje nekilátni az arctisztító, bőrmegújító, tápláló és feszesítő kézi és gépi arckezeléseknek. Itt szintén egyénre szabott célzott „szerviz” szükséges. Fényesztétikai kezelések, rádiófrekvenciás programok és HIFU-val végzett tartós arclifting lehet a segítségünkre, a ráncok, szemkarikák, duzzanatok, a dehidratált, vagy gyulladt bőrképek esetén. De természetesen a különleges kozmetikai osztag a megfelelő otthonhasználatos „hadtáp” nélkül sem erős. Használjunk bőr-, és egészségbarát, valamint vegyszermentes professzionális kozmetikumokat a fürdőszobánkban is!


1-1,5 hónappal az esküvő előtt

• Hogy a felesleges stressz és izgalom is elpárologjon a nagy nap előtt, ne feledkezzünk meg a stresszoldó kezelésekről. Jótékony lehet az Access bars kezelés a lelki blokkok oldására, de szintén áldásos a Hawaii lazító testmasszázs, vagy relaxálhatunk egy arc-, s gépi nyirokmasszázs alatt is. Menjünk el jógázni, meditáljunk és sétáljunk nagyokat a természetben. Hasznos lehet a fényterápia, a nagyteljesítményű Bioptron -lámpa használata és a bioszolárium együtt és külön-külön is. Ez utóbbi az egészséges bronzos bőr kialakításához hetente egyszer 12-18 percet alkalmazva is tökéletes, hiszen a speciális zöld gyógyító fény kedvező élettani hatásai nemcsak egészséges barna színt kölcsönöznek, de boldogsághormont és D-vitamint is termelnek a szervezetben.

• A tökéletes esküvői frizura gyönyörű, ápolt és egészséges tincsekből készül, ezért ne hanyagoljuk el hajkoronánkat és iktassunk be legalább 3-4 héttel a nagy nap előtt egy hajregeneráló kezelést, vagy szükség esetén kúrát. A magas hatóanyag tartalmú ampullakombinációk célzott mélyreható ápolást eredményeznek. Kedvencünk: Kérastese Fusio Dose kezelés


1 héttel az esemény előtt

A nagy véghajrában jöhetnek a leglátványosabb részletek, akárcsak a 3 D szempilla,- és szemöldök-karbantartás, a hajfestés, 3-4 nappal az esemény előtt pedig a manikűr és pedikűr beiktatása.

 

Fotó: Victoria’s Secret, Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva

 

 

 

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat