logo

ETALON/ WEDDING EDITION
2018. 7. szám október-november

 

 

Áttetsző tüllre applikált makamé csipke, letisztult vonalvezetésű lágy esésű sellőfazon… Merész, sokat (szinte mindent) mutató menyasszonyi ruhák uralják az esküvői trendet. A lenyűgöző formavilág azonban nem kedvez a felesleges kilóknak, a bőrhibáknak és a tónustalanságnak. Ugye te sem szeretnél emiatt lemondani az álomruháról? Naná, hogy nem!

 

rejuvena 14


Beütemeztük a nagy beauty programot számodra, hogy a leheletnyi szatén és az áttetsző csipke csak és kizárólag a legszebb oldaladat mutathassa. Olyan non-invazív szépészeti és esztétikai kezelések után jártunk, amelyek kifejezetten a kritikus zónákra fókuszálnak. Az eredményes hatás érdekében, kizárólag a kombinált, többlépcsős kezeléseket összeállítva. Lássuk, hogy szépségpartnerünk, a hévízi Rejuvena Esztétika Szalon kényeztető és intenzív szépségrituáléi és egészségprogramja milyen kezelési tervet ajánl a nagy nap főszereplőinek.


Nem létezik probléma, amelyre ne létezzen megoldás!
És az eredmény? Egy ÚJ ÉN!

 

Az eszközök: csúcshatóanyagok, világszínvonalú géppark, speciális manuál terápiák.

 

A szépségprogram fájdalommentes, hosszú ideig fenntartható eredménnyel jár, nemes hatóanyagokkal dolgozik, és elképesztően látványos hatással bír.

 

rejuvena

 

 

Eredmény:
Feszes testkontúr, Karcsú vonalak, Feltöltődés, Megújulás, Energetizált test és kisimult lélek, Csökkenő zsírsejtek, Feszes bőrtónus, Egészséges, hidratált bronzbarna bőr, Látványos bőrmegújulás, egységes, ragyogó bőr, Testsúlycsökkenés, Újradefiniált haskörfogat, Felszabadult mozgás, rugalmas Ízületek, A bőrkép teljes javulása, Extra bőrtunning, ragyogó, üde bőr, Bőrlifting, feszes tónusok, tartós vonalak, Gyönyörűen ápolt kéz és láb, Hosszan tartó simaság

 

Szöveg: Balassa-Szökrönyös Éva, Fotó: Galia Lahav

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat