logo

ETALON/ SEBESSÉG
2017. 2. szám április

 

Jó állapotú, megbízható prémium márkás autóhoz jutni a hazai használatutó- piacon, esetleg magánszemélyként külföldről behozni gépjárművet, kétségtelenül embert próbáló feladat. A BMW Premium Selection újraértékesítési programja éppen erre kínál megoldást, melynek keretében ugyanis kiváló minőségű és megbízható, fiatal használt BMW-k megvásárlására van lehetőség, kompromisszumoktól mentes megbízhatósággal.

 

bmw

 

Az ügyfelek javarészt a BMW németországi központja által használt cégautók közül válogathatnak, amelyek jó minőségű német utakon, keveset futottak. A gépkocsikat a gyár által hitelesített adatbázisból hívják le, így könnyen és megbízhatóan ellenőrizhető a gépkocsik állapota. A rendszer garantálja, hogy az értékesített autók megbízható forrásból és ellenőrizhető adatokkal (km óra, jármű- és szerviztörténet stb.) kerüljenek az országba, kiküszöbölendő a tulajdonosokat érő esetleges kellemetlenségeket. Ezzel garantálni tudják azt is, hogy az autó hosszú távon is megőrizze értékét a piacon. A prémium minőségű használt modellek esetében is kiemelten kezelik a megbízhatóságot mind az autók, mind a szolgáltatások tekintetében. A BMW Premium Selection programban szereplő összes autó az értékesítést megelőzően részt vesz a BMW Magyarország vagy az egyik hivatalos BMW márkakereskedés részletes, 72 pontból álló átvizsgálásán. Ebbe beletartozik többek között a motor és a sebességváltó, a fékrendszer, a karosszéria és az elektronikus rendszer, illetve a belső tér teljes átvizsgálása. Az autókat csak ezt követően értékesíthetik, így minden BMW Premium Selection autó tökéletes állapotban és igazolt minőségben kerül új tulajdonosához. A BMW Premium Selection keretében értékesített gépkocsikkal olyan prémium szolgáltatások is együtt járnak, mint a 24 hónapos BMW Premium Selection garancia, az egyéni finanszírozási és biztosítási lehetőség a BMW Financial Services keretében.

 

Egy BMW Premium Selection minősítéssel rendelkező használt autó legfeljebb 5 éves lehet, és maximum 120 000 kilométeres futásteljesítménnyel rendelkezhet. Mindemellett a jármű átesik egy szigorú 360°-os jármű-átvizsgáláson is. Kizárólag azok az autók kapják meg a minősítést, amelyek megfelelnek a pontosan meghatározott követelményeknek. A Premium Selection járművek kizárólag a BMW Premium Selection partnereknél vásárolhatók meg.

 

 

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat