logo

ETALON/ SEBESSÉG
2017.1. szám február-március

 

Ne bízzon semmit a véletlenre! Legyen szó akár kényelemről, stílusról vagy dinamikáról, az Audi Q5 már az első pillanattól meggyőző, kifejező felépítésével és erőteljes hajtásrendszerével éppúgy, mint iránymutató technikájával és sokrétű lehetőségeivel. Nap mint nap, újból és újból - az új Audi Q5.

 

audi1


Mozgásra született - még ha áll is éppen
Az új Audi Q5 minden egyes részletét a karakteres Q-dizájn határozza meg, egyszerre testesítve meg dinamikát és egyéni stílust. Mint például a markáns motorházfedél, a lágyan ereszkedő tetővonal, a karosszéria vállövére erősített külső visszapillantó tükrök vagy éppen az oldalablakok karcsú sávja.

 

audi

 

Sportos és karakteres - az Audi Q5 külső megjelenése
Az Audi Q5 modelleket sportosan feszes stílus jellemzi. Aerodinamikus kialakítású, lapos elejét masszív szegéllyel plasztikusan kiformált Singleframe hűtőrácsa, oldalnézetét pedig markánsan lendületes és határozottan kiemelt vállöve határozza meg. A hangsúlyos kerékjáratok a quattro összkerékhajtásra utalnak, a tetőív pedig már korán ereszkedni kezd. Akárcsak a Q5 elején, hátul is a vízszintes vonalak emelik ki szélességét és határozott fellépését. A hátsó lámpatestek extrafelszerelésként szintén rendelhetők dinamikus irányjelzővel. A csomagtérajtó a márka Q-modelljeinek jellegzetes formai megoldásaként aC-oszlopokat is körülöleli. A kipufogórendszer végcsöveit a diffúzorbetét foglalja magában.

 

audi2

 

Szem előtt a fejlődés - az Audi virtual cockpit
Az opcionális Audi virtual cockpit révén jól érzékelhető a
fejlődés. E teljes egészében digitális kombinált műszeregység nagy felbontásban jeleníti meg a vezető számára fontos információkat 12,3 col átlójú kijelzőfelületén. A sebességtől a navigációs adatokon át, egészen a kommunikációig, Ön megjelenítési lehetőségek sokasága közül választhat - mindvégig szem előtt tartva a jövőt.

 

A quattro egyik fő erénye - felismeri az alkalmas pillanatot
Amikor éppen nincs szükség a quattro összkerékhajtásra, önműködően kikapcsolva segíti a vezetőt az üzemanyag-takarékosságban. Az összkerékhajtás természetesen bármikor rendelkezésre áll, s amennyiben a pillanatnyi menethelyzet igényli, a quattro máris bevetésre kész - csaknem mindenfajta útviszonyok közepette kiegyensúlyozott nyomatékelosztást biztosítva. Az Audi Q5 hathengeres változatai a quattro állandó összkerékhajtással készülnek.

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat