logo

ETALON/SEBESSÉG
2016. 5. szám október-november

 

A szombathelyi Ford márkakereskedésben, a Strauss Autószalonban jártunk, ahol találkozhattunk a Ford legújabb modelljével: a Ford EcoSport-tal és az új „ST Line” Focus-szal. A kereskedés értékesítési vezetőjétől, Farkas Zsolttól megtudtuk, hogy ősz végén érkezik a Ford Kuga frissített változata.

 

Ford EcoSport
A legújabb modelljében, az EcoSportban a Ford egy kisautó praktikumát és alacsony fogyasztását egy SUV térkínálatával és sokoldalúságával párosítja. Az Év Motorja címmel 2016-ban immár 5. alkalommal kitüntetett 1.0 EcoBoost motorral hajtott EcoSport a legelső SUV, aminek kínálatában 1,0 literes erőforrás is szerepel. A Ford EcoSport-ot tágas belsőtér jellemzi, könnyen manőverezhető és remek kilátást biztosít. A kemény, praktikus és fürge EcoSport rendkívül fordulékony; gázlómélysége 550 mm; 20 különféle tárolóhelyet kínál; csomagtere számos középméretű családi autó poggyászterét felülmúlja. Az autó kívülre szerelt pótkerékkel is rendelhető, amely terepjárós jelleget ad neki. Egy igazi kaland az egész család számára!

 

ford2

A Ford legújabb modellje, az EcoSport

 

 

Ford Kuga
Hamarosan érkezik a Strauss Autószalonba a „frissített” Ford Kuga. Ez a modell a Ford terepjárója, amely hatalmas tárolókapacitással és a legújabb technológiai megoldásokkal rendelkezik. Az intelligens összkerékhajtás rendszer azonnal alkalmazkodik a terep- és útviszonyokhoz, az Active City Stop* pedig automatikusan működésbe hozza a fékeket. Jó hír, hogy a kétkerék-meghajtású, benzines modellhez hatmillió forint alatt juthatunk hozzá.

 

ford 3

A Ford Kuga ST Line sportos elemeivel tűnik ki a terepjárók közül

 


„ST Line” modellek
A Fiesta ST és Focus ST izomautók merész formavilágával megalkotott „ST Line” modellek révén a vásárlók megfizethető csomagban kapják meg a Ford nagy teljesítményű autóinak menettulajdonságait és izgalmas külső megjelenését. Az új „ST Line” termékcsalád sportos stílusa a Ford Performance modellek hangulatát idézi, motorpalettáján erős és takarékos EcoBoost benzinmotorok és TDCi dízelek szerepelnek. „Új ST-Line modelljeink révén még több vásárlónk tapasztalhatja meg azt a sportos stílust és menetdinamikát, amit izgalmas Ford Performance autóink kínálnak, amelyek közt olyan modellek szerepelnek, mint a Focus RS, az új Fiesta ST200 és a Ford GT szupersportkocsi.” – nyilatkozta Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke.

 

ford

Az első Focus ST Line modell megérkezett!

 

 

 

Kép és forrás: Strauss Autószalon, Szombathely


Konkrét ajánlatok és bővebb infó személyesen, vagy a www.strauss.hu oldalon.

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat