logo2

 

 

 

ETALON/ SEBESSÉG

2019. 8. szám


A Toyota több évtizedes tapasztalatának és környezettudatosságának is köszönhető, hogy a vásárlói igények is efelé erősödnek, az Európában eladott Toyotáknak már majdnem a fele öntöltő hibrid hajtású. A márka egyre kifinomultabb és megfizethetőbb autókat tervez világszínvonalú biztonsággal és üzemanyag-takarékossággal.

 

3

 

COROLLA SEDAN
A Corolla Sedan, a világ legnagyobb darabszámban eladott autójának legújabb generációja. Olyan elegáns és gazdagon felszerelt, ami eddig csak a D-szegmensre volt jellemző. Ebben a modellben is bemutatkozik a szupertakarékos hibrid hajtás és az alapáron kínált, forradalmian újszerű biztonsági rendszer, a Toyota Safety System. Sajátja a luxus, a kényelem és a praktikum.

 

COROLLA HATCHBACK
A Corolla Hatchback változata a fürge és kompakt, a sportos karakterrel és a két innovatív hibrid hajtáslánccal igazi adrenalin-bomba. Az új, alacsony súlypontú TNGA platform prémium teljesítménnyel és stabilitással ruházza fel a Corollát, amelynek gazdag felszereltsége és alapáron kínált Toyota Safety Sense rendszere páratlan kényelmet és biztonságot garantál.

 

COROLLA TOURING SPORTS

A Corolla Touring Sports kényelmes és sokoldalú kombi változata lenyűgöző. Az autó lélegzetelállítóan friss dizájnjának alapja szintén az új TNGA platform, ami jobb vezethetőséget, határozottabb stabilitást és könnyebb kormányzást kínál. A vásárlók most ebben a modellben is két különböző teljesítményű hibrid hajtás közül választhatnak.

 

CAMRY
A legendás Camry 14 év távollét után tért vissza, méghozzá jobb formában és gazdagabb felszereltséggel, mint valaha. Ráadásul az új limuzin erős, 2.5 literes öntöltő hibrid hajtáslánca 218 lóerős. Mégis takarékos és kifinomult. A világ legkelendőbb szedánjának 8. generációja kimagaslóan kényelmes, tágas és fényűző utasteret kínál. Felhasználóbarát technológiái és egyedülállóan sportos stílusa 2019 legizgalmasabb premierje.

 

RAV4

Az új Toyota RAV4 egy igazán modern SUV, ami nem ismer kompromisszumot a fontos a dolgokban. Karosszériájának merész stílusát a karakteres domborulatok és a látványos részletmegoldások adják. Mindezt egy vadonatúj 2,5 literes hibrid hajtás egészíti ki, ami új mércét állít a kategóriában.

 

13x7

 

5

 

SUPRA
A Supra is megérkezett a sportos hangulat legjavával. Egy kultikus sportautó nagy visszatérése, ami minden rajongó számára igazi örömöt jelent. Rövid tengelytávolsága, alacsony súlypontja, merev karosszériája, 3.0 literes, hathengeres motorjának 340 lóereje hatékony egységbe gyúrja a lenyűgöző menetdinamikát, a fordulékonyságot és a precíz irányíthatóságot.

 

PROACE
Kívül kompakt, belül tágas a Toyota legújabb személyszállítója, az 5 és 7 személyes PROACE City. Ez az autó még a legkeskenyebb városi utcákon és a legszűkebb parkolóhelyeken is könnyedén boldogul, miközben hét utasa igazán fényűző kényelemben utazhat. A panoráma üvegtető csordultig tölti a kabint fénnyel, a számtalan rakodóhely minden útiholmit elnyel. A hétszemélyes változat előre, hátra tolható harmadik üléssorában akár a legnyurgább kamaszok is kényelmesen elférnek.
Főként fontos információ ez azoknak a nagycsaládosoknak, akik legalább három kiskorú gyermeket nevelnek, és igénybe tudják venni az 5 millió forint feletti autókra vonatkozó 2,5 millió forintos állami, autóvásárlási támogatást. Ami vonatkozik még a 7személyes Prius +, a PROACE Verso VIP és a Land Cruiser 150 modellekre, valamint a 8 személyes Proace Verso Family-re. A 9személyesek közül szintén igénybe vehető a nagycsaládos kedvezmény a PROACE Combi és a Proace Verso Shuttle gépjárművekre. Aki megismeri a legújabb, 2019-es Toyota modelleket, megbizonyosodhat róla, hogy a jövő valóban megérkezett.

 

2

 

Forrás: Toyota Koto Autóház

space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat