logo2

 

 

 


01A logó

 

Az arculattervezés alapeleme. Egy cég, szervezet, vagy szolgáltatás azonosítására szolgáló egyedi, jól felismerhető jel. Elsődleges célja, az egyértelmű jelölés és a konkurenciától való megkülönböztetés.

 


02Névjegy


A névjegykártya fontos arculati eleme a cég bemutatásának, mivel az első benyomások között szerepel a bemutatkozásnál, ennek alapján alkotnak képet rólunk és a vállalkozásunkról.

 


03Arculat

 A jó arculat bizalmat kölcsönöz, hiszen az első benyomást nem lehet megismételni. Az arculat egységes cégidentitást kommunikál az ügyfelek és a versenytársak felé, erős partnert feltételez és a legtöbb esetben magában hordozza a cég által fontosnak tartott alapelveket. Azoknak a mindennapi eszközöknek az egységes jellegét teremti meg, amelyek egy cég életében fontos szerepet játszanak. A kisarculati elemei a logó, névjegy, levélpapír, bélyegző, céges boríték, de megjelenhet céges autón, reklám-tárgyakon vagy a vállalati weblapon is.


04Reklámanyag

 

Az egységes grafikai megjelenés nélkülözhetetlen ha sikeres vállalkozást szeretnénk. Szórólap, poszter, prospektus és kirakati grafikai tervezését is vállaljuk.

 

 


space

 

01 rolunk 02 karrier 03 letoltesek 04 kapcsolat